EUROLEAGUE

Ο Ρούντι είπε "όχι" στο ΝΒΑ

Ο Ρούντι είπε "όχι" στο ΝΒΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρούντι Φερνάντεθ παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι είχε προτάσεις από ομάδες του ΝΒΑ το καλοκαίρι, αλλά δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από την Ρεάλ.

Το καλοκαίρι που ο ένας σταρ της EuroLeague μετά τον άλλο έφευγαν για το ΝΒΑ, οι φήμες ήθελαν να ακολουθεί και ο Ρούντι Φερνάντεθ. Ο ίδιος όμως είχε διαφορετικά σχέδια.

Με Αμερικανικά μέσα να αναφέρουν κάποια στιγμή ότι οι Σίξερς του είχαν προτείνει διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 10 εκατ. δολαρίων (!) δεν άργησαν πολλοί να θεωρήσουν δεδομένο ότι ο Φερνάντεθ θα αποχωρούσε από την ομάδα, ακολουθώντας τον δρόμο του Σέργιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος άφησε την Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη των Σίξερς. Ο έτερος γκαρντ των Μαδριλένων ωστόσο κατά τα φαινόμενα δεν σκέφτηκε ποτέ να ακολουθήσει τον δρόμο της αποχώρησης.

" Δεν βρέθηκα ποτέ κοντά στο ΝΒΑ. Είναι αλήθεια ότι με προσέγγισαν κάποιες ομάδες, υπήρξαν κάποιες συζητήσεις, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από την Ρεάλ" υποστήριξε αρχικά ο Ρούντι σε συνέντευξη που παραχώρησε, για να προσθέσει στην συνέχεια: " Ξέρω ότι η Ρεάλ μου έχει δώσει πολλά και την θεωρώ οικογένειά μου. Βρίσκομαι ήδη πέντε χρόνια εδώ, είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα, τα σχέδιά της και τη νέα φιλοσοφία που έχουμε και η πρώτη μου σκέψη ήταν πάντα να μείνω. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να νιώθω καλά εγώ και η οικογένειά μου".

Στην συνέχεια πάντως ο Ισπανός γκαρντ άφησε ανοιχτό ένα παραθυράκι για το ΝΒΑ, έστω και όχι άμεσα: " Δεν έχει κλείσει η πορτα του ΝΒΑ για εμένα. Είμαι 31 χρονών και έχω ακόμα αρκετό μπάσκετ μέσα μου. Είμαι ικανοποιημένος με την καριέρα μου και δεν έχω ανοιχτούς λογαριασμούς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε 2-3 χρόνια".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ