EUROLEAGUE

Ο Ρομπέρτο Κάρλος εξηγεί στον Αγιόν τα... μυστικά του σουτ

Ο Ρομπέρτο Κάρλος εξηγεί στον Αγιόν τα... μυστικά του σουτ

Ο Ρομπέρτο Κάρλος επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, εξηγώντας στον Γκουστάβο Αγιόν το μυστικό πίσω από τις φοβερές εκτελέσεις φάουλ που έκανε όταν ήταν ακόμη εν ενεργεία. Δεν παρέλειψε μάλιστα να του δώσει ένα μικρό δώρο (video).

Μπορεί να βλέπει τον κόσμο από τα 2μ08, αλλά η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη. Ο Γκουστάβο Αγιόν δεν έχει κρύψει πως λατρεύει το ποδόσφαιρο, πηγαίνοντας συχνά πυκνά στο "Santiago Bernabeu" για να παρακολουθήσει τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κι όταν δεν πηγαίνει ο Μωάμεθ στο βουνό, πηγαίνει το βουνό στον Μωάμεθ. Εντάξει, ο Ρομπέρτο Κάρλος μπορεί να μην είναι το πρώτο... μπόι, αλλά η καριέρα που έκανε τον κατέταξε -δικαίως- μεταξύ των κορυφαίων αριστερών μπακ στην ιστορία. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της "Βασίλισσας", τη στιγμή που ο Μεξικανός σέντερ έκανε ατομική προπόνηση.

Κι αφού του εξήγησε το... μυστικό πίσω από τα σουτ και τις εκτελέσεις φάουλ, του παρέδωσε μια υπογεγραμμένη φανέλα της ισπανικής ομάδας. Ο Γκουστάβο Αγιόν δεν έχει κρύψει άλλωστε -σε δημόσιες τοποθετήσεις του κατά το παρελθόν- πως ο 43χρονος πλέον πρώην ποδοσφαιριστής ήταν το ποδοσφαιρικό είδωλο των παιδικών του χρόνων.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ