EUROLEAGUE

Ο Ρίβερς και η άμυνα στον Σπανούλη

Ο Ρίβερς και η άμυνα στον Σπανούλη

Ο K.C. Ρίβερς και η άμυνά του στον τελικό της Euroleague πάνω στον Βασίλη Σπανούλη απασχολούν σήμερα (16/6) την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης που παρουσιάζει το προφίλ του Αμερικανού swingman.

Η πρώτη παρουσία του K.C. Ρίβερς σε Final Four συνδυάστηκε με την επιστροφή της Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή έπειτα από 20 χρόνια. Η Euroleague συνεχίζει τα αφιερώματα στους παίκτες που οδήγησαν τη "Βασίλισσα" ως το τέλος της διαδρομής, με... τιμώμενο πρόσωπο τον K.C. Ρίβερς.

Το αφιέρωμα της Euroleague στον K.C. Ρίβερς

"Ο K.C. Ρίβερς εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από την έναρξη της σεζόν κι εν συνεχεία κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη των συμπαικτών και των προπονητών του. Αγωνίστηκε σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια της Ρεάλ κατά τη διάρκεια της χρονιάς όμως κράτησε τις πιο αποτελεσματικές εμφανίσεις του σε άμυνα και επίθεση για το Final Four της Μαδρίτης. Στον ημιτελικό πέτυχε πέντε τρίποντα κι έτσι βοήθησε τους "Blancos" του Πάμπλο Λάσο να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Έπειτα από δυο μέρες, στο παιχνίδι που έκρινε τον τίτλο, βοήθησε αμυντικά τη Ρεάλ περιορίζοντας έναν από τους πιο επικίνδυνους παίκτες στην Ευρώπη, τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη! Ήταν μόλις η δεύτερη συμμετοχή του στην Euroleague και η πρώτη του παρουσία σε Final Four ωστόσο ο Ρίβερς απέδειξε ότι μπορεί να πετύχει. Πλέον είναι πρωταθλητής Ευρώπης".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ