EUROLEAGUE

Ο Ρέγιες πήγε να μιμηθεί τον Κριστιάνο και... έγινε ρεζίλι

Ο Ρέγιες πήγε να μιμηθεί τον Κριστιάνο και... έγινε ρεζίλι

Ο Φελίπε Ρέγιες είπε να μιμηθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την επίσκεψη της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Santiago Bernabeu". Τι το ήθελε; Έγινε ρεζίλι και εισέπραξε "πληρωμένη" απάντηση από τον λογαριασμό της ισπανικής ομάδας στο Twitter (VIDEO).

Η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε από το Βελιγράδι το ίδιο βράδυ που κατέκτησε τον τίτλο της EuroLeague. Μετά τα πανηγυρικά στη Stark Arena, άπαντες μπήκαν στο αεροπλάνο της επιστροφής και το πρωί της Δευτέρας (21/5) επισκέφτηκαν το "Santiago Bernabeu" για τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Επί τη ευκαιρία, οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν λίγο ποδόσφαιρο -πάντα... με κοστούμι! Όχι με ιδιαίτερη επιτυχία βέβαια. Ο Φελίπε Ρέγιες έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα για να εκτελέσει πέναλτι, με έναν συμπαίκτη του (δεν φαίνεται καθαρά ποιος είναι) σε ρόλο τερματοφύλακα. Το αποτέλεσμα βέβαια δεν τον δικαίωσε, αφού η μπάλα πήγε άουτ. Πολύ μακριά από το αριστερό δοκάρι!

" Το μπάσκετ είναι για σένα", έγραψε χιουμοριστικά η Ρεάλ Μαδρίτης στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. Δικαιολογημένα, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα...

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ