EUROLEAGUE

Ο Πρέπελιτς διαψεύδει τη Ρεάλ Μαδρίτης

Slovenia's Klemen Prepelic celebrates at the end of their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match against Spain in Istanbul, Thursday, Sept. 14, 2017. Slovenia won 92-72. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Slovenia's Klemen Prepelic celebrates at the end of their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match against Spain in Istanbul, Thursday, Sept. 14, 2017. Slovenia won 92-72. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Μπορεί πριν από δύο μήνες, άνθρωπος της Ρεάλ Μαδρίτης να έκανε λόγο για συμφωνία με τον Κλέμεν Πρέπελιτς, ο 25χρονος γκαρντ έχει όμως διαφορετική άποψη.

Από την στιγμή που τελείωσε το EuroBasket, η βασική φήμη που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη αφορούσε στον Κλέμεν Πρέπελιτς και τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκανε ο 25χρονος γκαρντ στη διοργάνωση, που επιβραβεύθηκαν με την κατάκτηση του τροπαίου, τον έφεραν στο... μπλοκάκι του Πάμπλο Λάσο κι από εκεί στο ρόστερ (;) της "Βασίλισσας" για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τον Νοέμβριο έκανε την εμφάνισή της μάλιστα δήλωση παράγοντα της ισπανικής ομάδας , ο οποίος σχολίαζε πως ο παίκτης είναι "κλεισμένος" για το καλοκαίρι.

Δύο μήνες μετά, ο ίδιος όμως ο γκαρντ της Παρί/Λεβαλουά αρνήθηκε τα πάντα. Όπως εξήγησε στη "Le Parisien": " Υπήρχε μια επαφή, κάτι που είναι πολύ τιμητικό για μένα. Δεν υπάρχει όμως κάτι παραπάνω από αυτό, δεν υπέγραψα κάτι. Αν ήταν έτσι, θα βρισκόμουν ήδη στη Ρεάλ Μαδρίτης, κι όχι στην Παρί/Λεβαλουά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παραμένω παίκτης της Παρί/Λεβαλουά και είμαι πολύ καλά με αυτό".

Παρεμπιπτόντως, φέτος ο ταλαντούχος γκαρντ (που πριν από ένα χρόνο αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ) έχει 17.9 πόντους (με 33.3% στα τρίποντα), 2.9 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ κατά μέσο όρο.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ