EUROLEAGUE

Ο Ντόντσιτς θύμισε τον Τζόρνταν στους Ισπανούς

Ο Ντόντσιτς θύμισε τον Τζόρνταν στους Ισπανούς

Ο Λούκα Ντόντσιτς έβαλε την υπογραφή του στην εκτός έδρας νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί του Ερυθρού Αστέρα και θύμισε στους Ισπανούς τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Λούκα Ντόντσιτς στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι "έσωσε" την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς χάρισε στη "βασίλισσα" τη νίκη. Το νικητήριο σουτ μάλιστα του 19χρονου Σλοβένου γκαρντ - φόργουορντ θύμισε στους Ισπανούς το "Last Shot" του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Ντόντσιτς "μέτρησε" τον Όγκνιεν Ντόμπριτς - ο οποίος έχασε την ισορροπία του - κι εν συνεχεία ευστόχησε στο τρίποντο που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Η φάση αυτή, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ισπανικής "Marca", θύμισε το "Shot" του Μάικλ Τζόρνταν στον έκτο αγώνα της σειράς των τελικών του 1998 μεταξύ των Σικάγο Μπουλς και των Γιούτα Τζαζ, καθώς οι δύο προσπάθειες είχαν ομοιότητες. Θυμίζουμε πως πριν από 20 χρόνια ο "Air" είχε νικήσει κατά κράτος τον Μπράιον Ράσελ αναγκάζοντάς τον να χάσει την ισορροπία του, ευστόχησε το "Last Shot" και οι Μπουλς κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Δείτε τις φάσεις:

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ