EUROLEAGUE

Ο Ντόνσιτς επιστρέφει "σπίτι" του

Ο Ντόνσιτς επιστρέφει "σπίτι" του
LIBRE USO

Ο Λούκα Ντόνσιτς θα αγωνιστεί απόψε στην Aleksandar Nikolic Hall με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, απέναντι στην ομάδα που υποστηρίζει οπαδικά: τον Ερυθρό Αστέρα. Το ντοκουμέντο του "ερυθρόλευκου" παρελθόντος του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται απόψε (22/12, 20:00) στην Aleksandar Nikolic Hall από τον Ερυθρό Αστέρα, κυνηγώντας μια ακόμη νίκη, που θα την κρατήσει εντός της πρώτης τετράδας της κατάταξης στην EuroLeague.

Για έναν παίκτη του Πάμπλο Λάσο, το παιχνίδι με τη σερβική ομάδα δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα. Θα έχει έντονο συναισθηματικό υπόβαθρο και οπαδική απόχρωση. Ο λόγος για τον Λούκα Ντόνσιτς, ο οποίος είναι δηλωμένος φίλος του Ερυθρού Αστέρα. Ο 17χρονος πλεϊμέικερ της "Βασίλισσας", που παρεμπιπτόντως αναδείχθηκε MVP της 13ης αγωνιστικής στην EuroLeague , ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του για τους "ερυθρόλευκους", τους οποίους θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στο Βελιγράδι (σ.σ.: πέρσι είχε παίξει στον αγώνα που διεξήχθη στη Μαδρίτη).

Ο Ντόνσιτς επιστρέφει "σπίτι" του

Η ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης "δηλώθηκε" κι από τον ίδιο λίγες ώρες πριν το τζάμπολ. Κατά το πρωινό ξεμούδιασμα των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι, ο Λούκα Ντόνσιτς "ανέβασε" φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέροντας πως πρόκειται για ένα "ξεχωριστό παιχνίδι".

Ο Ντόνσιτς επιστρέφει "σπίτι" του

Ενδεχομένως μάλιστα να αποθεωθεί από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, που αναμένεται να γεμίσουν (ξανά) ασφυκτικά την Aleksandar Nikolic Hall. Για αρχή πάντως, ο Ερυθρός Αστέρας των καλωσόρισε στο Βελιγράδι μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ