EUROLEAGUE

Ο μεγάλος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία αποχώρηση

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άντονι Ράντολφ παραμένει "βάρος" για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία του έχει πετάξει το μπαλάκι αναφορικά με το συμβόλαιό του. Γεμάτη σε κάθε θέση η "Βασίλισσα".

Την ώρα που το όνομα του Αρτέμ Πούστοβι συνδέθηκε με τη Ρεάλ Μαδρίτης , στην ισπανική ομάδα εξακολουθούν να προσδοκούν σε αποχώρηση του Άντονι Ράντολφ. Παρότι ο αριστερόχειρας φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια, θεωρείται... περιττός από τον Πάμπλο Λάσο, ο οποίος προτιμά να τον δει να αποχωρεί από το WiZink Center.

Η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε περί αποχώρησης πριν από ένα μήνα, κόπασε τις τελευταίες ημέρες, πολύ απλά γιατί όλα εξαρτώνται από τον ίδιο τον παίκτη. Αυτό που επισημαίνει πάντως η " AS " είναι πως έχει ενημερώσει ήδη τον εκπρόσωπο του Άντονι Ράντολφ ότι δεν υπολογίζεται κι ότι θα ήταν καλύτερο -για όλους- να βρει ομάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του. Το NBA out που είχε στο συμβόλαιό του έληξε, όχι όμως κι η πρόθεση της "Βασίλισσας" να τον δει να αγωνίζεται αλλού.

Όσο όμως εκείνος δεν βρίσκει κάτι που να τον ικανοποιεί, είναι σαφές πως στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορούν να τον αποχωριστούν τόσο εύκολα.

Για την ιστορία, μετά την απόκτηση του Κλέμεν Πρέπελιτς και του Γκάμπριελ Ντεκ, το ρόστερ των Πρωταθλητών Ευρώπης είναι γεμάτο, δεδομένου ότι απαριθμεί δεκαέξι (16) παίκτες:

PG: Σέρχιο Γιουλ, Φακούντο Καμπάσο, Μέλβιν Πάντζαρ.

SG: Τζέισι Κάρολ, Φαμπιάν Κοζέρ, Κλέμεν Πρέπελιτς.

SF: Τζέφρι Τέιλορ, Ρούντι Φερνάντεθ, Σαντιάγκο Γιούστα, Γκάμπριελ Ντεκ.

PF: Τρέι Τόμπκινς, Φελίπε Ρέγιες, Άντονι Ράντολφ.

C: Έντι Ταβάρες, Γκουστάβο Αγιόν, Όγκνιεν Κούζμιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ