EUROLEAGUE

Ο Λάσο παρέπεμψε στον... Ζιντάν

Ο Λάσο παρέπεμψε στον... Ζιντάν

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε με φόντο το Final Four της EuroLeague, στάθηκε στην επιστροφή όλων των τραυματιών και χρησιμοποίησε μια ατάκα του Ζινεντίν Ζιντάν για να περιγράψει την κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρεις ημέρες πριν από τη μονομαχία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final Four της EuroLeague, ο Πάμπλο Λάσο μίλησε στους δημοσιογράφους στη διάρκεια της Media Day της Ρεάλ Μαδρίτης για να σταθεί σε δύο κομμάτια: την επιστροφή όλων των τραυματιών (πλην ενός) και την ατάκα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο προπονητής της "Βασίλισσας" απάντησε -μεταξύ άλλων- για την αντιμετώπιση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ και τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης: "Είναι δύσκολο να πούμε αν είμαστε στην καλύτερη κατάστασή μας, η υποχρέωσή μου ως προπονητής είναι να λέω ότι περιμένω πάντα περισσότερα από τους παίκτες μου. Σε πολλές περιπτώσεις φέτος είχαμε απουσίες, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε προπόνηση όλοι μαζί. Αντιλαμβάνομαι ότι οι παίκτες μου πιστεύουν πως είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γιατί έχουν αυτοπεποίθηση και νιώθουν δυνατοί. Όλοι έχουν βελτιωθεί σε προσωπικό επίπεδο για να φτάσουν ως εδώ. Σε όλη την πορεία μέχρι το Final Four, όλοι έδειξαν ότι είναι ικανοί να κάνουν πολλά πράγματα καλά. Όλοι έχουμε την αίσθηση ότι είναι μια καλή περίοδος για εμάς, αλλά μπορώ να σας πω ότι κι οι άλλοι προπονητές αισθάνονται το ίδιο". (γελάει)

Για την κατάκτηση της EuroLeague: "Θα είναι κάτι υπέροχο, αν και δεν σκέφτομαι κάτι περισσότερο από το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Για μένα, αυτός είναι τελικός".

Για το συναπάντημα με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ: "Δεν σκέφτομαι ότι παίζουμε απέναντι στον "Τσάτσο". Σκέφτομαι ότι παίζουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, που διαθέτει παίκτες όπως ο Κάιλ Χάινς, ο Οθέλο Χάντερ, ο Κόρι Χίγκινς, ο Νάντο Ντε Κολό και ο Ουίλ Κλάιμπερν. Είναι σπουδαίο σύνολο. Φυσικά ο Σέρχιο είναι κάτι ιδιαίτερο για εμάς, είναι πολύ ταλαντούχος και το έχουμε ζήσει όλοι από πρώτο χέρι στην ομάδα. Τώρα είναι αντίπαλος, πάντα λέω ότι θέλω οι πρώην παίκτες μου να τα πηγαίνουν καλά στην πορεία. Το ότι έφυγε για το ΝΒΑ ήταν μια πολύ γενναία απόφαση από μέρους του. Τώρα είναι σε μια διαφορετική κατάσταση, θέλω να τα πάει εξαιρετικά, αλλά την Παρασκευή τουλάχιστον να χάσει".

Για την ατάκα του Σέρχιο Γιουλ ότι δεν είναι 100% έτοιμος: "Θα ήταν χαζό να πιστεύει κάποιος ότι ο Σέρχιο είναι απόλυτα έτοιμος, έχοντα μείνει οκτώ μήνες εκτός αγώνων".

Για τον Λούκα Ντόντσιτς: "Είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι, είναι πολύ ώριμος και ο MVP -για μένα- της σεζόν. Μπορεί να παίξει καλά, μπορεί να παίξει άσχημα. Ο Σέρχιο, για παράδειγμα, ακόμη θυμάται τον τελικό του Μιλάνου, αλλά δεν αγχώνομαι για τον Λούκα. Έχει κάνει σπουδαία σεζόν, απλά τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε την Παρασκευή".

Για την επιστροφή του Φακούντο Καμπάσο: "Στο τέλος έπρεπε να μείνει λίγο πίσω και να κάνει μια επέμβαση. Ξέραμε τι γινόταν, αλλά αν καταφέρει να παίξει στον ημιτελικό, είναι σίγουρο ότι θα είναι ο πρώτος που θα παλέψει στο παρκέ. Μιλάμε για το Final Four, εκεί όπου ζητάς για το καλύτερο από κάθε παίκτη. Κι αυτοί θα στο δώσουν".

Για το γεγονός πως για πρώτη φορά φέτος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του -πλην του Όγκνιεν Κούζμιτς: "Θα σας απαντήσω όπως το έκανε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Προτιμώ να έχω τέτοιο "πονοκέφαλο", παρά τον άλλον όταν δεν έχεις τους παίκτες υγιείς".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ