EUROLEAGUE

Ο Λάσο και τα ποδοσφαιρικά σεμινάρια

Ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε ότι το καλοκαίρι παρακολούθησε σεμινάρια ποδοσφαίρου για να πάρει ιδέες σχετικά με την χρησιμοποίηση των παικτών του.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να εξελίσσεται συνεχώς. Και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο από τους συνηθισμένους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Λάσο δήλωσε ότι παρακολούθησε σεμινάρια προπονητικής ποδοσφαίρου το καλοκαίρι για να εξελιχθεί. " Έπρεπε να τα παρακολουθώ κάθε μέρα αυτά τα σεμινάρια για να μάθω τρόπους να χρησιμοποιώ κυκλικά τους παίκτες. Ετοιμαζόμαστε για μία σεζόν με περισσότερους αγώνες, ακριβώς όπως στο ΝΒΑ, όπου οι ομάδες έχουν 15 παίκτες τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιούν με κάποιο τρόπο" τόνισε χαρακτηριστικά ο Λάσο.

Ο τεχνικός της Ρεάλ πιστεύει μάλιστα ότι αυτό το σεμινάριο θα τον βοηθήσει ιδιαίτερα στον τρόπο που θα χρησιμοποιεί τους πολλούς ψηλούς που μαζεύτηκαν στην ομάδα: " Έχουμε πλέον περισσότερους ψηλούς, αλλά αυτό συνέβη επειδή είχαμε πρόβλημα κοντά στο καλάθι τα προηγούμενα χρόνια. Όλοι θα παίζουν όμως. Δεν είμαι εξάλλου το στυλ προπονητή που χρησιμοποιεί για 40 λεπτά την ίδια πεντάδα. Θα κάνω μεγάλο ροτέισον για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ