EUROLEAGUE

Ο "καυτός" Γιουλ οδηγεί την φετινή Ρεάλ

Ο "καυτός" Γιουλ οδηγεί την φετινή Ρεάλ

Ο Σέρχιο Γιουλ φέτος είναι ασταμάτητος και οδηγεί την Ρεάλ από νίκη σε νίκη. Νέο θύμα της η Μούρθια (93-86), με τον Ισπανό γκαρντ να σημειώνει 23 πόντους (4/7τρ) και 5 ασίστ. Εξαιρετικός και ο Λούκα Ντόνσιτς (13π, 5ρ, 3ασ), ενώ ο Καμπάτσο μοίρασε 14 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Για την 4η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Μούρθια με 93-86, έχοντας για ακόμη μία φορά για πρωταγωνιστή τον φετινό μεγάλο ηγέτη της, τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος είναι σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση.

Ο 29χρονος Ισπανός διεθνής γκαρντ, ήταν και πάλι ασταμάτητος στην επίθεση, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδα του με 23 πόντους, έχοντας 3/4 δίποντα και 4/7 τρίποντα, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ στους συμπαίκτες του. Ύστερα από την αποχώρηση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο Σέρχιο Γιουλ απολαμβάνει τον ρόλο του ηγέτη στην Ρεάλ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, συνεισφέροντας τα μέγιστα σε σκορ και δημιουργία.

Άξιος συμπαραστάτης του ο 17χρονος Σλοβένος γκαρντ, Λούκα Ντόνσιτς, ο οποίος εξελίσσεται σε αποκάλυψη της σεζόν. Ο Πάμπλο Λάσο τον εμπιστεύεται και εκείνος ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις. Πραγματοποίησε μία ακόμη καλή εμφάνιση, δείχνοντας ωριμότητα στο παιχνίδι του, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, σε 17 λεπτά συμμετοχής. Καλή εμφάνιση και από τον Άντονι Ράντολφ (10π, 4ρ, 3ασ), με την Ρεάλ αυτή την φορά να τα "σπάει" από την περιφέρεια (7/25 τρίποντα-28%).

Από την Μούρθια ξεχώρισε ο τρομερός Φακού Καμπάτσο, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους, μοιράζοντας 14 (!) ασίστ στους συμπαίκτες του. Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Πάμπλο Λάσο πήρε το βραβείο για τον καλύτερο προπονητή στην σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί για 37 λεπτά, καθώς σε εκείνο το σημείο ισοφάρισαν σε 82-82, αλλά στο τέλος η Ρεάλ έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα.

Ρεάλ (Λάσο): Ράντολφ 10, Ντρέιπερ 2, Φερνάντεθ 8 (5ασ), Νοτσιόνι, Ντόνσιτς 13 (5ρ, 3ασ), Ματσιούλις 7, Ρέγες 3 (8ρ), Αγιόν 9, Κάρολ 8, Χάντερ 8, Γιουλ 23 (5ασ, 4/7τρ), Τέιλορ 2.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ