EUROLEAGUE

Ο Κάρολ έβαλε έξι τρίποντα σε 4'22''

Ο Κάρολ έβαλε έξι τρίποντα σε 4'22''

Ο Τζέισι Κάρολ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Χιπούσκοα, αφού πρόλαβε να σημειώσει έξι τρίποντα σε 4'22'' συμμετοχής στη γ' περίοδο (VIDEO).

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε τον Λούκα Ντόντσιτς στη σύνθεσή της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χιπούσκοα, παρόλ' αυτά πέρασε με σχετική άνεση ( 98-84 ) για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας που τη χωρίζει από τους διώκτες της στη Liga Endesa. Η "Βασίλισσα" σκόραρε κατά ριπάς, έχοντας 59% στα δίποντα και 44% στα τρίποντα, με τον Τζέισι Κάρολ να εξελίσσεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Όχι μόνο επειδή αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 28 πόντους σε 20'29'' συμμετοχής, αλλά πολύ περισσότερο γιατί στη γ' περίοδο ήταν ασταμάτητος. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο πρόλαβε να σημειώσει τους 21 από τους 28 πόντους του στην αναμέτρηση, ευστοχώντας συνολικά έξι (!) φορές από τα 6μ75 μέσα σε 4'22'' την ώρα του δεκαλέπτου. Είτε βγαίνοντας από σκριν, είτε μετά από ντρίμπλα, ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε την μπάλα στον στόχο με τρομακτική συνέπεια, έχοντας συνολικά 2/3 δίποντα, 7/10 τρίποντα και 3/3 βολές στο διάστημα που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση.

Δείτε το "ξέσπασμά" του στη γ' περίοδο:

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ