EUROLEAGUE

Ο Γιουλ έκραξε τους φίλους της Μπαρτσελόνα

Ο Γιουλ έκραξε τους φίλους της Μπαρτσελόνα

Ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό για το Final Four, "έβαλε χέρι" στους φίλους της Μπαρτσελόνα που κράζουν τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και ενημέρωσε πως το ΝΒΑ παραμένει στο μυαλό του.

Τρεις ημέρες πριν από τον ημιτελικό του Final Four με τη Φενέρμπαχτσε, ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε στον " Onda Cero " για την προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης. Ο ηγέτης της "Βασίλισσας" δεν περιορίστηκε πάντως στα προφανή και συνηθισμένα για τέτοιες περιπτώσεις, αφού ασχολήθηκε επίσης με ένα φαινόμενο που εξήγησε πως τον ενοχλεί: την αποδόμηση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα ταλαιπωρείται από συνεχόμενους τραυματισμούς φέτος, η απόδοσή του έχει πέσει κατακόρυφα και κάπως έτσι έχει μπει στο "στόχαστρο" των φίλων των "μπλαουγκράνα". Κάτι που έφερε την αντίδραση του 29χρονου γκαρντ, ο οποίος έβαλε κατά των φίλων της αιώνιας αντιπάλου. Τι είπε; " Δεν μπορώ να τους καταλάβω, μιλάμε για έναν παίκτη που έχει προσφέρει πολλά και συνεχίζει να δίνει πράγματα στον σύλλογο. Δεν μπορείς ποτέ να τον "χτυπάς" και να λες τέτοια πράγματα για εκείνον. Ο κόσμος έχει κοντή μνήμη σε αυτό το κομμάτι. Ο Χουάν Κάρλος έχει δώσει πάρα πολλά στην Μπαρτσελόνα, γι αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό", τόνισε χαρακτηριστικά.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για τη φετινή πορεία της Μπαρτσελόνα και τις συνεχόμενες ήττες της, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως " όχι, δεν χαίρομαι για τις ήττες της. Από μικρός υποστηρίζω τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ουδέποτε πανηγύρισα ή χάρηκα για μία ήττα της Μπαρτσελόνα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το που είμαστε εμείς και ότι διεκδικούμε έναν ακόμη τίτλο".

Κι αφού ειπώθηκαν όλα αυτά, ο ίδιος αποτέλεσε εκ νέου το βασικό θέμα της συζήτησης στην εκπομπή του ισπανικού ραδιοφώνου. Για αρχή, ρωτήθηκε αν νιώθει πως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο των παρκέ, δεδομένου ότι -όπως συμβαίνει με τον "CR7" έτσι κι- αυτός είναι ο παίκτης στον οποίο στηρίζονται όλες οι ελπίδες της Ρεάλ Μαδρίτης για ευρωπαϊκή διάκριση.

(γελάει) " Όχι, δεν νιώθω έτσι. Έχω την εμπιστοσύνη των συμπαικτών και του προπονητή μου, γι αυτό όταν τα πράγματα είναι άσχημα, κάνω ένα βήμα μπροστά. Είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω, να παίρνω την ευθύνη στις κρίσιμες στιγμές, νιώθω άνετα με αυτό και προσπαθώ να κάνω την καλύτερη επιλογή για την ομάδα", τόνισε επ αυτού πριν απαντήσει (για μία ακόμη φορά) σε ερώτηση για το ΝΒΑ και το κατά πόσο είναι πιθανό να τον δούμε να δοκιμάζει την τύχη του στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη:

" Ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα στο ΝΒΑ. Πέρσι ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου είμαι ευτυχισμένος, θέλω να συνεχίσω να διεκδικώ τίτλους. Η πόρτα για το ΝΒΑ δεν μπορεί να κλείσει, στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Αυτή την στιγμή όμως είμαι αφοσιωμένος στο παρόν".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ