EUROLEAGUE

Ο Γιουλ δεν είναι απογοητευμένος από το 2017

Ο Γιουλ δεν είναι απογοητευμένος από το 2017

Το 2017 δεν ήταν και το καλύτερο έτος για τον Σέρχιο Γιουλ, ωστόσο ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν βάζει αρνητικό πρόσημο στο έτος που θα αποτελέσει παρελθόν σε μερικές ώρες.

Κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας. Έχασε, όμως, το πρωτάθλημα, όπως και τη EuroLeague. Αναφερόμαστε στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν τα πήγε και τόσο καλά μέσα στο 2017, παρά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Σέρχιο Γιουλ.

Μάλιστα, ο τελευταίος στάθηκε άτυχος, καθώς στις 9 Αυγούστου -κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής Ισπανίας- τραυματίστηκε σοβαρά και παραμένει στα πιτς. Παρόλα αυτά, ο Γιουλ δεν βάζει αρνητικό πρόσημο στο έτος που φεύγει.

" Ήταν όντως μία περίεργη χρονιά εξαιτίας του τραυματισμού. Πάντα, όμως, έχει την ευκαιρία να μάθεις κάτι καινούργιο. Πλέον, ανυπομονώ για την επιστροφή μου, είμαι ενθουσιασμένος που θα γυρίσω, και στόχος μου είναι να μπω ξανά ακόμα πιο δυνατός από πριν", σχολίασε ο Σέρχιο Γιουλ, που τόνισε ακόμα: " Ήταν μία καλή χρονιά για την ομάδα. Φτάσαμε σε αρκετούς τελικούς, πήγαμε στο Final 4, κατακτήσαμε το Copa del Rey. Θετικά κλείνει το 2017, ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παρουσιάσουμε βελτίωση στη συνέχεια".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ