EUROLEAGUE

Ο Γιούλ έχει "κυκλώσει" τα playoffs της EuroLeague

Ο Γιούλ έχει "κυκλώσει" τα playoffs της EuroLeague

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο την παραμονή του αγώνα με τη Βαλένθια (20/3, 21:30) αφορούσαν κατά βάση στην επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ στην δράση, αλλά και την επάνοδο του Λούκα Ντόντσιτς στη δωδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο "εμφύλιος" με τη Βαλένθια (20/3, 21:30) αντιμετωπίζεται με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα από τον Πάμπλο Λάσο, δεδομένου ότι η Ρεάλ Μαδρίτης παλεύει για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Η "Βασίλισσα" είναι στην τέταρτη θέση της κατάταξης, με μία νίκη περισσότερη από τη Χίμκι, τον Παναθηναϊκό Superfoods και τη Ζάλγκιρις, πράγμα που σημαίνει πως απαγορεύονται οι απώλειες, πόσω μάλλον από την στιγμή που απομένουν μόλις τέσσερις αγώνες για την ολοκλήρωση της EuroLeague.

Την παραμονή της αναμέτρησης με τους "πορτοκαλί", ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε στον υψηλό βαθμό συγκέντρωσης που απαιτείται για τη νίκη, αλλά όχι μόνο σε αυτό. Ρωτήθηκε για τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος " προπονήθηκε κανονικά, δίχως πρόβλημα. Θα δούμε πως θα είναι κιόλας το πρωί πριν από τον αγώνα, πριν πάρουμε κάποια απόφαση. Δεν θέλω να πω αν είμαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος, γιατί ανάρρωσε από θλάση και δεν θέλουμε να τον πιέσουμε να μπει, δίχως να νιώθει κι ο ίδιος απόλυτα έτοιμος".

Η είδηση όμως αφορούσε σε κάτι άλλο, τον Σέρχιο Γιουλ. Ο σούπερ σταρ της ισπανικής ομάδας είναι στα "πιτς" από τον Σεπτέμβριο, όταν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο φιλικό της Ισπανίας με το Βέλγιο, κι έκτοτε παλεύει να επιστρέψει στην δράση. Όπως εξήγησε ο Πάμπλο Λάσο, όλα πλέον είναι θέμα χρόνου, σε τέτοιο βαθμό που " δεν μιλάμε για μήνες πια, αλλά για εβδομάδες ή και μέρες, έως ότου επιστρέψει κοντά μας. Είναι καλύτερα μέρα με τη μέρα, αλλά δεν πρόκειται να βιαστούμε μαζί του. Το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά, πατάει με αυτοπεποίθηση και οι γιατροί του έχουν δώσει το ελεύθερο σταδιακά να μπει στις προπονήσεις".

Ατάκες που υποδηλώνουν πως ο εκρηκτικός γκαρντ πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τις αναμετρήσεις των playoffs στην EuroLeague, σε ένα μήνα.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ