EUROLEAGUE

Ντόντσιτς: "Έβλεπα τον Σπανούλη να σηκώνει τρόπαια"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISI

Ο Λούκα Ντόντσιτς δήλωσε μετά την ανάδειξή του σε MVP ότι δεν περίμενε ότι θα βρεθεί σε μία θέση που στο παρελθόν βρέθηκε ο Σπανούλης, ενώ τόνισε ότι είναι έτοιμος για τον τελικό με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έγινε χθες (19/5) ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της EuroLeague που αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης . Μία ημέρα αργότερα, ο Σλοβένος γκαρντ μίλησε στο κανάλι της EuroLeague στο youtube, όπου έκανε αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη και τις επιτυχίες του αρχηγού του Ολυμπιακού στο παρελθόν.

" Όταν ήμουν μικρός παρακολουθούσα τον Σπανούλη να παίζει στην EuroLeague και να κατακτά τρόπαια και δεν περίμενα ποτέ να βρεθώ σε αυτή την θέση" δήλωσε σχετικά το "χρυσό παιδί" του ευρωπαϊκού μπάσκετ, πριν αναφερθεί στον τελικό με την Φενέρμπαχτσε (21:00) λέγοντας: " Όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά για να βρεθεί εδώ. Αξίζει να είναι εδώ και είναι έτοιμη για τον τελικό. Είναι πολύ βασικό να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό αυτό".

Μιλώντας για την ανάδειξή του σε MVP, ο Σλοβένος γκαρντ τόνισε πως " είναι απίστευτο, μοναδικό αυτό που συμβαίνει. Οι συμπαίκτες μου και η ομάδα μου με βοήθησαν πολύ και είμαι χαρούμενος που αναδείχθηκα MVP". Αναφερόμενος στην Ρεάλ ο Ντόντσιτς δήλωσε πως " είναι η έκτη μου σεζόν στην ομάδα. Είμαι μέλος μίας εκ των καλύτερων ομάδων της Ευρώπης. Αυτή η ομάδα σε φροντίζει και σου δίνει τα πάντα, οπότε είναι απίστευτο".

Δείτε το VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ