EUROLEAGUE

Νίκη για τη Ρεάλ στην Κολομβία

Νίκη για τη Ρεάλ στην Κολομβία

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 2/2 στην περιοδεία της στη Λατινική Αμερική. Επικράτησε 79-67 της Guerreros de Bogotá στην Κολομβία και κατέκτησε το Copa Euroamericana με κορυφαίους τους Κάρολ, Νοτσιόνι.

Αυτή την περίοδο η Ρεάλ Μαδρίτης του Πάμπλο Λάσο απασχολείται με το Euro-American Tour. Το πρόγραμμα φιλικών προετοιμασίας που ''τρέχει'' η Euroleague, σε συνεργασία με άλλες διοργανώτριες αρχές.

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 79-67 της Guerreros de Bogotá και κατέκτησαν το Copa Euroamericana στο κατάμεστο Coliseum El Salitre. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έκανε το 2/2 στην περιοδεία της στη Λατινική Αμερική, αφού είχε προηγηθεί το 103-82 επί της πρωταθλήτριας του Πουέρτο Ρίκο, Santurce Crabbers.

''Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Οι Κολομβιανοί δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και μας βοήθησαν να νιώσουμε πολύ άνετα στην Μπογκοτά'' εξήγησε ο Ρούντι Φερνάντεθ. Μάλιστα ο αγώνας είχε... αύρα από το ΝΒΑ αφού στο γήπεδο βρέθηκαν η μασκότ των Miami Heat, Burnie, μαζί με πέντε τσιρλίντερ των φιναλίστ του ΝΒΑ.

Ο Τζέισι Κάρολ είχε 19 πόντους για τη ''Βασίλισσα'' ενώ οι Αντρές Νοτσιόνι, Σέρχιο Γιούλ πρόσθεσαν από 11 πόντους. Όσον αφορά τον Γιάννη Μπουρούση, ο διεθνής σέντερ είχε 4 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 17' συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ