EUROLEAGUE

Νέο σοκ στη Ρεάλ: Τραυματίστηκε σοβαρά, ξανά, ο Ράντολφ!

Νέο σοκ στη Ρεάλ: Τραυματίστηκε σοβαρά, ξανά, ο Ράντολφ!
REAL MADRID OFFICIAL SITE

Η Ρεάλ ανακοίνωσε ότι ο Άντονι Ράντολφ υπέστη κάταγμα κόπωσης στο δεξί πόδι και θα υποβληθεί σε εγχείριση! Αυτός είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός για τον Αμερικανό με το σλοβενικό διαβατήριο φόργουορντ την φετινή σεζόν!

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει σε ησυχία την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχασε, ξανά, με τραυματισμό τον Άντονι Ράντολφ! Όπως ανακοίνωσαν οι Μαδριλένοι, ο Αμερικανός με το σλοβενικό διαβατήριο φόργουορντ υπέστη κάταγμα κόπωσης στο τρίτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείριση! Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.

Αυτός είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός για τον Ράντολφ, ο οποίος στα τέλη Οκτωβρίου είχε υποστεί εξάρθρωση ώμου, με αποτέλεσμα να μείνει τότε εκτός δράσης για 3 εβδομάδες!

Ο τραυματισμός του Ράντολφ βέβαια δεν είναι τίποτα άλλο από τον τελευταίο (;) κρίκο μίας απίστευτης αλυσίδας γκαντεμιάς για την Ρεάλ, η οποία έχει χάσει ήδη με τραυματισμούς τον Σέρχιο Γιουλ (ρήξη χιαστού, η επιστροφή του αναμένεται τον Μάρτιο), Όγκνιεν Κούζμιτς (ρήξη χιαστού, χάνει την σεζόν) και Γκουστάβο Αγιόν (τραυματίστηκε στον ώμο και τέθηκε εκτός δράσης για 4 μήνες).

Μένει τώρα να φανεί πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης ο Ράντολφ, αλλά και αν η Ρεάλ θα προχωρήσει σε νέα μεταγραφή μετά από αυτή του Έντι Ταβάρες, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από μερικές ημέρες για να καλύψει την "τρύπα" που υπήρχε κοντά στα καλάθια μετά τους τραυματισμούς των Κούζμιτς και Αγιόν.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ