EUROLEAGUE

Νέο διετές συμβόλαιο για Λάσο

Νέο διετές συμβόλαιο για Λάσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Πάμπλο Λάσο ήρθαν σε συμφωνία για διετή επέκταση της συνεργασίας τους, που θα κρατήσει τον έμπειρο τεχνικό στο WiZink Center μέχρι το 2020.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχασε τον τίτλο σε EuroLeague και Liga Endesa, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η θέση του Πάμπλο Λάσο είναι επισφαλής. Η... ελληνική λογική και τακτική απέχει πολύ από την ισπανική, η οποία αποθεώθηκε εσχάτως, μετά την απόφαση της "Βασίλισσας" να επεκτείνει -πρόωρα- για δύο ακόμη χρόνια το συμβόλαιο του έμπειρου τεχνικού.

Όπως αποκάλυψε η " AS ", οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για νέο διετές συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στο WiZink Center μέχρι το 2020, ήτοι θα του δώσει τη δυνατότητα να κλείσει εννέα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 49χρονος τεχνικός μετακόμισε στη "Βασίλισσα" το καλοκαίρι του 2011, κι αφού πρώτα δόθηκε στη Χιπουθκόα το ποσό των 50.000 ευρώ για να μείνει ελεύθερος.

Το έργο του στην ισπανική ομάδα σε όλο αυτό το διάστημα είναι σημαντικό, αφού την επανέφερε στην κορυφή της Ευρώπης το 2016 (μετά από 20 χρόνια "φαγούρας"), ενώ της έχει χαρίσει τον τίτλο του Πρωταθλητή τρεις φορές (2013, 2015, 2016), αφήνοντας αρκετά πίσω στην σχετική κατηγορία την Μπαρτσελόνα.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ