EUROLEAGUE

Μίροτιτς: ''Στην Ελλάδα με το 2-0''

Μίροτιτς: ''Στην Ελλάδα με το 2-0''
INTIME SPORTS

Η Ρεάλ άνοιξε λογαριασμό στη σειρά με τον Ολυμπιακό και ο Νίκολα Μίροτιτς εξήγησε πως οι Μαδριλένοι είναι έτοιμοι για τη νέα πρόκληση κόντρα στους back2back πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο 22χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στο αυριανό (17/04, 20:00) Game 2 με τους ''ερυθρολεύκους'' και εξήγησε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα με το 2-0 στις αποσκευές της.

Ο Μίροτιτς ανέφερε χαρακτηριστικά ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης στο Palacio de Deportes της Μαδρίτης: ''Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη όμως ξέρουμε ότι αύριο θα έχουμε μπροστά μας ένα διαφορετικό κι ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση και να πάμε στην Ελλάδα με το υπέρ μας 2-0!

Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να το διασκεδάσουμε όσο μπορούμε όμως ξέρουμε ότι η σειρά μόλις ξεκίνησε. Ίσως είναι μια μεγάλη σειρά. Θέλουμε να προετοιμαστούμε σωστά και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι.

Κανείς δεν έχει στο μυαλό του την κούραση. Είμαστε στο πιο ωραίο σημείο της σεζόν αυτή τη στιγμή! Δουλέψαμε πολύ όλη τη χρονιά ώστε να φτάσουμε εδώ και να διεκδικούμε την πρόκρισή μας στο Final-4. Δεν θέλουμε να χάσουμε την ευκαιρία! Είμαστε πεινασμένοι για επιτυχίες και θέλουμε να το αποδείξουμε.

Πρέπει να ξεχάσουμε την πρώτη νίκη και να αγωνιστούμε έχοντας στο μυαλό μας ότι η σειρά είναι στο 0-0. Οι φίλαθλοί μας στο Palacio είναι ο έκτος παίκτης αυτής της ομάδας. Ελπίζουμε ότι θα σταθούν στο πλευρό μας για να μας δώσουν ώθηση που τόσο χρειαζόμαστε. Μας δίνουν ενέργεια και το απολαμβάνουμε!''

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ