EUROLEAGUE

Μίροτιτς: "Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα"

Μίροτιτς: "Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα"
INTIME SPORTS

Πιο δυνατό περιμένει τον Ολυμπιακό στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, ο Νίκολα Μίροτιτς ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν τα παρατάνε ποτέ!

Ο Νίκολα Μίροτιτς θέλει να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα πίσω στη Μαδρίτη, κάτι που σημαίνει ότι η θέλει Ρεάλ να κάνει το 3-0 στο ΣΕΦ και να προκριθεί στο μικρότερο χρονικό διάστημα στο Final-4.

"Πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο ο οποίος ήταν να κάνουμε το 2-0 μέσα στην έδρα μας. Ωστόσο, ξέρουμε ότι τα πράγματα εκεί θα είναι διαφορετικά. Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα και ξέρουμε τι συνέβη πέρσι στο τέλος της σεζόν", σχολίασε ο Νίκολα Μιροτιτς και συνέχισε:

"Δείξαμε χαρακτήρα, αλλά παίξαμε κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης των δύο τελευταίων ετών. Άλλαξαν κάποια πράγματα στην άμυνα κι αυτό μας δυσκόλεψε. Δεν τα παρατάνε ποτέ. Μέσα σε τρία λεπτά καλής άμυνας, κατάφεραν να μας πλησιάσουν στο σκορ.

Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη τη σεζόν για να βρισκόμαστε εδώ. Είναι αλήθεια ότι είμαστε λίγο κουρασμένοι αλλά πρόθεσή μας είναι να γυρίσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα από την Αθήνα για να ξεκουραστούμε. Μπορεί να μας έχουν ετοιμάσει μία παγίδα, αλλά εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ