EUROLEAGUE

Πανέτοιμη η Ρεάλ Μαδρίτης για Παναθηναϊκό

Πανέτοιμη η Ρεάλ Μαδρίτης για Παναθηναϊκό

Με την υπεροχή της στα ριμπάουντ να είναι καθολική, η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε δίχως προβλήματα το εμπόδιο της Τενερίφης του Γιώργου Μπόγρη (86-59), τρεις ημέρες πριν υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Το "BarclayCard Center" εξακολουθεί να αποτελεί το "άντρο" της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία στηρίζει πολλά στην έδρα της. Κάτι που αποδείχθηκε κι απέναντι στην Τενερίφη, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις άγριες ορέξεις της "Βασίλισσας".

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία την Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη (86-59), με τον διεθνή σέντερ να έχει 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 9'33'' συμμετοχής στην αναμέτρηση. Η εικόνα των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχασαν κατά κράτος τη μάχη των ριμπάουντ (24 έναντι 45). Είναι χαρακτηριστικό πως σχεδόν τα μισά ριμπάουντ στο καλάθι της Τενερίφης κατέληξαν στα χέρια των γηπεδούχων (18 επιθετικά, έναντι 20 αμυντικών των φιλοξενούμενων), που "πάτησαν" σε αυτό για να την ισοπεδώσουν.

Οι Γκουστάβο Αγιόν (14π.), Τζέισι Κάρολ (14π.), Λούκα Ντόνσιτς (13π.) και Σέρχιο Γιουλ (10π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών, που δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης από τους αντιπάλου τους, οι περισσότεροι εκ των οποίων επιδόθηκαν σε σωρεία άστοχων περιφερειακών σουτ (7/24 - 29%).

Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάει... με φόρα στις back to back αναμετρήσεις για την EuroLeague, απέναντι σε Παναθηναϊκό Superfoods (16/11, εντός) και Μπαρτσελόνα (18/11, εκτός).

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ