EUROLEAGUE

Μετά τον Φώτση, ο Τόμπκινς!

Μετά τον Φώτση, ο Τόμπκινς!

Οι αριθμοί του Τρέι Τόμπκινς στο ξεκίνημα της Liga Endesa με τη Ρεάλ είναι εντυπωσιακοί. Για την ακρίβεια, είναι οι καλύτεροι για πρωτοεμφανιζόμενο ψηλό με τη φανέλα της "Βασίλισσας" έπειτα από τον Αντώνη Φώτση!

Αν θεωρεί κάτι ως επίτευγμα του "είναι ότι βρήκα τη δύναμη να συνεχίσω το μπάσκετ. Δεν τα παράτησα. Με βοήθησαν πολύ οι δικοί μου άνθρωποι". Πλέον ο Τρέι Τόμπκινς είναι μια αξιόπιστη λύση στη ρακέτα της Ρεάλ Μαδρίτης, καταγράφοντας τους καλύτερους αριθμούς για πρωτοεμφανιζόμενο ψηλό με τη φανέλα της "Βασίλισσας" έπειτα από 12 χρόνια!

Ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ (2μ.08) έκανε πέρσι το ντεμπούτο του στην Euroleague με τη Νίζνι Νόβγκοροντ ενώ φέτος μετράει 10 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 14 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στη Liga Endesa έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Πρόκειται για το καλύτερο ντεμπούτο ψηλού μετά το αντίστοιχο του Αντώνη Φώτση, τη σεζόν 2003-04!

Εκείνη την περίοδο ο νυν φόργουορντ του Παναθηναϊκού είχε 12.7 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 14.6 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης με τους "Blancos". Οι επόμενες καλύτερες επιδόσεις στο ranking είναι αυτές των Λαβρίνοβιτς, Τόμιτς (11), Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς (9.9) και Τζερεμάια Μάσεϊ (9.5).

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ