EUROLEAGUE

Μεγάλο DEAL για Ρεάλ Μαδρίτης και Κούζμιτς

Μεγάλο DEAL για Ρεάλ Μαδρίτης και Κούζμιτς

Ακόμη περισσότερο ενίσχυσε τη front-line της η Ρεάλ Μαδρίτης, που έβαλε στο ρόστερ της τον 27χρονο Σέρβο Όγκνιεν Κούζμιτς.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να θεωρείται από το μεσημέρι της Τρίτης (11/7) ο Όγκνιεν Κούζμιτς, καθώς σύμφωνα με την " Mozzart Sport" συμφώνησε να υπογράψει διετές συμβόλαιο αξίας 1.500.000 ευρώ με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο. Ο Πρωταθλητής ΝΒΑ το 2015 με τους Golden State Warriors προσπάθησε να βρει τρόπο για να γυρίσει στις ΗΠΑ, δεν τα κατάφερε και θα συνεχίσει για τρίτη σερί σεζόν στη EuroLeague με τρίτη κατά σειρά ομάδα μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ερυθρό Αστέρα.

Την περίοδο 2016-17 ο 27χρονος Σέρβος σέντερ είχε μέσους όρους 9.4 πόντων (55% στα δίποντα, 71% στις βολές), 7 ριμπάουντ, ενώ είχε μία ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 20.4 λεπτά συμμετοχής στα 30 παιχνίδια της regular season της EuroLeague. Σύμφωνα πάντα με την " Mozzart Sport", o Ερυθρός Αστέρας θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 300.000 ευρώ, καθώς ο Κούζμιτς ΔΕΝ ήταν ελεύθερος.

Πλέον, η front-line της Ρεάλ έχει τους Τόμπκινς, Ματσιούλις, Ράντολφ, Αγιόν, Κούζμιτς, Λίμα, Γιούστα, την ώρα που ο Οθέλο Χάντερ περιμένει την αποδέσμευσή του από την ομάδα της Μαδρίτης για να μετακομίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ