EUROLEAGUE

Με την ευχή του Λάσο η ομάδα ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης

Με την ευχή του Λάσο η ομάδα ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης
EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Λάσο άνοιξε μία ποδοσφαιρική... παρένθεση κι ευχήθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει το Champions League.

H ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ των playoffs της Liga Endesa (27/5), αλλά ο Πάμπλο Λάσο δεν έκρυψε πως το... μυαλό του βρίσκεται και στο Κίεβο, όπου η "Βασίλισσα" θα επιδιώξει να "λυγίσει" την Λίβερπουλ (21:45) και να κατακτήσει το Champions League.

Ο 51χρονος κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς της Liga Endesa με την Τενερίφη, ρωτήθηκε για το τι θα έλεγε στους παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου της "Βασίλισσας".

"Θα τους έλεγα να απολαύσουν το ότι θα αγωνιστούν σε ακόμα έναν τελικό και πως το το πιο δύσκολο είναι να φτάσεις ως εκεί, αλλά και πως όλοι οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης - όσοι βρίσκονται στο Κίεβο και όσοι θα δουν το παιχνίδι από την τηλεόραση - θα τους υποστηρίζουν. Ελπίζω το βράδυ να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης (σ.σ. και στο ποδόσφαιρο). Είναι μία μεγάλη ευκαίρια και είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα δώσει το maximum", αποκρίθηκε ο Πάμπλο Λάσο, ενώ μεταξύ άλλων και ο Ρούντι Φερνάντεθ έχει ευχηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει το Champions League .

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ