EUROLEAGUE

Με... φόρα στο ΟΑΚΑ η Ρεάλ Μαδρίτης

Με... φόρα στο ΟΑΚΑ η Ρεάλ Μαδρίτης

Δίχως να χρειαστεί να πατήσει το γκάζι, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από την έδρα της Φουενλαμπράδα (90-75) και έδειξε πανέτοιμη για τις μονομαχίες με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Με καλό βαθμό πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο... τεστ πριν από την έναρξη των playoffs της EuroLeague. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο κέρδισε άνετα τη Φουενλαμπράδα (90-75) για τη Liga Endesa, διατηρήθηκε στην κορυφή -με αρκετά μεγάλη απόσταση από τους διώκτες της- και ξεκούρασε τον Φελίπε Ρέγιες, ο οποίος είδε όλο το παιχνίδι από τον πάγκο.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, η "Βασίλισσα" φόρτσαρε όσο χρειαζόταν προκειμένου να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας. Το "Χ" του 10ου λεπτού έγινε +21 (49-70) στο φινάλε της γ' περιόδου, με τον Λούκα Ντόντσιτς και τον Γκουστάβο Αγιόν σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήταν σαφές πάντως, από την εικόνα της αναμέτρησης, πως οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετώπιζαν το παραμικρό πρόβλημα, αφού έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό.

Η διαφορά μάλιστα έπεσε σε πιο κολακευτικά -για τους γηπεδούχους- επίπεδα στο φινάλε, επειδή οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έριξαν ταχύτητα. Σε τέτοιο βαθμό που δεν έγιναν αισθητές οι απουσίες των Φακούντο Καμπάσο και Ρούντι Φερνάντεθ, ούτε ο μηδενικός χρόνος παρουσίας του Φελίπε Ρέγιες στο παρκέ. Η "Βασίλισσα" έδειξε απόλυτα έτοιμη, λοιπόν, λίγες ημέρες πριν από τις μονομαχίες με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ.

Εξάλλου, για πρώτη φορά (για 40'') με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε κι ο Γιαν Πατρίκ Μέλβιν Παντζάρ, ο 18χρονος φόργουορντ της "Βασίλισσας".

Η αποστολή της ισπανικής ομάδας αναμένεται να ταξιδέψει για την Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας (16/4), με την απορία όλων να αφορά στην παρουσία (ή μη) του Σέρχιο Γιουλ σε αυτή.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 36-40, 49-70, 75-90.

Οι πόντοι της Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Ράντολφ 16 (2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Ντόντσιτς 17 (4/6 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 3/5 βολές, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Κάρολ 8, Ταβάρες 7 (6 ριμπάουντ), Τέιλορ 10 (2), Κοζέρ 6, Ράντοντσιτς 4, Αγιόν 14 (7/8 δίποντα, 9 ριμπάουντ), Γιούστα, Τόμπκινς 9, Παντζάρ.

* Με ακόμη πιο εντυπωσιακό τρόπο πέρασε η Βαλένθια από την έδρα της Σαραγόσα (97-74), έχοντας για πρώτη σκόρερ τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (18 πόντοι).

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ