EUROLEAGUE

Με δαιμονισμένο Κάρολ, η Ρεάλ έκανε το 2-0 επί της Μάλαγα

Με δαιμονισμένο Κάρολ, η Ρεάλ έκανε το 2-0 επί της Μάλαγα

Ο Τζέισι Κάρολ έβαλε 21 πόντους με 6/7 τρίποντα (!) στη δεύτερη περίοδο και η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε την Ουνικάχα Μάλαγα για το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Liga Endesa (VIDEO)

H αποτυχία της στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, την έχει πεισμώσει. Και η "ενοχλημένη" Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ επικίνδυνη, όπως απέδειξε στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Liga Endesa με την Ουνικάχα Μάλαγα, την οποία συνέτριψε (101-72) χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση.

Για να φτάσουν, πάντως, οι Μαδριλένοι σε αυτή την πολύ άνετη επικράτηση, χρειάστηκε να κάνει ο Τζέισι Κάρολ πράγματα και θαύματα στη δεύτερη περίοδο. Σε αυτό το διάστημα ο Αμερικανός έβαλε 21 πόντους με 6/7 τρίποντα, με αποτέλεσμα να ανοίξει απότομα τη διαφορά και να "λυγίσει" την αντίσταση των Ανδαλουσιάνων.

Τελικά ο Κάρολ σταμάτησε στους 29(8) για να κάνει ρεκόρ με εύστοχα τρίποντα στην καριέρα του στην ισπανική λίγκα, με τον Γιουλ να έχει 13 σε 18 λεπτά, τον Ντόντσιτς να προσθέτει 11 μαζί με 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, την ώρα που ο Φογκ με 12 ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μάλαγα και ο Λαφαγιέτ με 10 ο δεύτερος.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ