EUROLEAGUE

Λάσο: ''Δύσκολα στην Ελλάδα''

Λάσο: ''Δύσκολα στην Ελλάδα''
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, αποθέωσε την καρδιά και το μυαλό των παικτών του και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Βάσκος τεχνικός παραδέχτηκε ότι πλέον η ''Βασίλισσα'' εστιάζει μόνο στο παιχνίδι της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Ρεάλ ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα με τους Πειραιώτες: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, που αγωνιζόμασταν για τέταρτη φορά τις τελευταίες επτά μέρες. Στο πρώτο μέρος η επίθεσή μας ήταν πολύ καλή, αλλά όχι και η άμυνά μας. Πήραμε μια σημαντική νίκη και είμαι χαρούμενος γι’ αυτή, αλλά και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Τώρα θα πρέπει να πάρουμε κάποιες ανάσες, γιατί δεν αμφιβάλω για την καρδιά και το μυαλό αυτών των παικτών και το πού θέλουν να φτάσουν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το τρίτο παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο από την εποχή που έπαιζα εγώ.

Είμαι βέβαιος πως η ομάδα μου είναι έτοιμη να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Στόχος μας είναι η πρόκριση και δεν κάνουμε όνειρα πέρα από τον Ολυμπιακό. Καθήκον μου είναι να μεταδώσω στους παίκτες μου πόσο σημαντικό είναι κάθε παιχνίδι. Εστιάζουμε μόνο στο παιχνίδι της Δευτέρας".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ