EUROLEAGUE

Λάσο: "Χάσαμε από το 10ο δευτερόλεπτο"!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τη βαριά ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, δίχως να ψάξει για δικαιολογίες, ενώ έκανε λόγο για κατά κράτος επικράτηση του Παναθηναϊκού Superfoods.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά πολύ περισσότερο το -28 , μόνο ικανοποιημένο δεν άφησε τον Πάμπλο Λάσο για το πρώτο παιχνίδι των playoffs στην EuroLeague. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε με το "καλημέρα" την επαφή της με το "τριφύλλι", αδυνατώντας να παρουσιαστεί ανταγωνιστική -με εξαίρεση κάποιες δίλεπτες εκλάμψεις.

" Ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη από τα πρώτα 10'' της αναμέτρησης. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με 0-20, οπότε δεν ξέρω τι να πω. Μετά δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Έπαιξαν πολύ καλύτερα από εμάς από το πρώτο λεπτό. Φάνηκε ότι μια ομάδα ήθελε πραγματικά το παιχνίδι, κι εμείς απλά περιμέναμε. Δεν ήταν ένα πολύ καλό βράδυ για εμάς. Το παιχνίδι όμως αυτό έχει τελειώσει, να σκεφτούμε τη συνέχεια και να γυρίσουμε σε δύο βράδια", δήλωσε αρχικά για να συνεχίσει μετά από ερώτηση για την απουσία του Φακούντο Καμπάσο και το κατά πόσο επηρεάζει την ομάδα του η όλη κουβέντα σχετικά με την επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ:

" Το να παίζουμε χωρίς αυτούς τους δύο, είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Έχουμε προβλήματα όλη τη σεζόν, δεν πρόκειται να ακούσετε από μένα κάποια δικαιολογία".

Σε ερώτηση για το αν ζήλεψε τον Παναθηναϊκό Superfoods, είπε: " Δεν ζηλεύω καμία άλλη ομάδα, μου αρέσει η δική μου και την αγαπώ. Είμαστε εδώ όλοι μαζί. Παίζουμε σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είμαστε μαζί, είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε. Απόψε, ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαίο παιχνίδι".

Αν θα εστιάσει περισσότερο σε τακτικό ή πνευματικό επίπεδο για το δεύτερο παιχνίδι, απάντησε πως " δεν ανησυχώ για κάτι τακτικό. Αυτό μπορώ να σου πω. Δεν έφταιξε κάτι τακτικά απόψε".

Ενώ σε ερώτηση για τον ρόλο που παίζει το πλεονέκτημα έδρας, απάντησε πως " είναι σημαντικό, τι να πούμε; Καλύτερο είναι, σε κάθε περίπτωση. Αλλά, από την άλλη, στην ιστορία υπήρχαν ομάδες που πέρασαν χωρίς να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Πρέπει να παίξουμε στον απόλυτο βαθμό, αν θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για τα playoffs. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, πάμε στο επόμενο".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν το -28 τον ανησυχεί περισσότερο δεδομένου ότι κι ο επόμενος αγώνας γίνεται στο ΟΑΚΑ, είπε: " Είμαι το ίδιο ανήσυχος, όσο κι ο Παναθηναϊκός Superfoods δεδομένου ότι πέρσι έχασε το πλεονέκτημα της έδρας".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ