EUROLEAGUE

Λάσο: "Θέλαμε τον Κλαβέρ, αλλά πήγε στην Μπαρτσελόνα"

Ο Πάμπλο Λάσο τόνισε πως νιώθει μεγάλη αγάπη για την ομάδα της Ρεάλ και παραδέχτηκε πως ήθελε τον Βίκτορ Κλαβέρ στην Μαδρίτη, αλλά ο Ισπανός φόργουορντ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας, Πάμπλο Λάσο, μίλησε στο "Radio Marca" τόσο για την Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον που έδειξε η ομάδα του το φετινό καλοκαίρι για τον Ισπανό φόργουορντ, Βίκτορ Κλαβέρ.

Ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης την Ρεάλ στο Final Four της Μαδρίτης το 2015, είπε τα εξής για την ομάδα του: "Πάντα ένιωθα μεγάλη αγάπη για αυτή την ομάδα. Αν πριν από έξι χρόνια μου έλεγε κάποιος πως θα ακολουθούσαν τόσοι τίτλοι για μένα με την Ρεάλ, δεν θα τον πίστευα. Ωστόσο, ευτυχώς, τα έφερε έτσι η ζωή.Η ομάδα έχει κάνει μία τεράστια προσπάθεια για να δημιουργήσει ένα σπουδαία ρόστερ και ένα σημαντικό project. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από την πρώτη μέρα της σεζόν".

Όσον αφορά για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Βίκτορ Κλαβέρ, τόνισε πως: "Ο Βίκτορ είναι σπουδαίος παίκτης, πολύ ευέλικτος. Τον θέλαμε στην Ρεάλ και είχαμε σκεφτεί πολύ την περίπτωσή του φέτος το καλοκαίρι. Δεν καταφέραμε να τον πάρουμε, είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα τώρα και τού εύχομαι τα καλύτερα".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ