EUROLEAGUE

Λάσο: "Στο ΟΑΚΑ δεν καταλάβαμε τι μας χτύπησε"

Λάσο: "Στο ΟΑΚΑ δεν καταλάβαμε τι μας χτύπησε"

Ο Πάμπλο Λάσο παραδέχθηκε πως στο πρώτο παιχνίδι των playoffs με τον Παναθηναϊκό Superfoods "δεν καταλάβαμε τι μας χτύπησε", ενώ τόνισε πως όσα έγιναν αποδείχθηκαν... μάθημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρεις ημέρες μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Final Four του Βελιγραδίου, ο Πάμπλο Λάσο μίλησε στη "Real Madrid TV" για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό Superfoods και την επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ, η οποία ήρθε την κατάλληλη χρονική στιγμή.

" Μας έπιασαν απροετοίμαστους στο πρώτο παιχνίδι, δεν καταλάβαμε τι μας χτύπησε. Ο Παναθηναϊκός ήταν πραγματικά πολύ δυνατός κι έπαιξε με τεράστια ενέργεια. Πήραμε το τζάμπολ και μετά από 13'' ήμασταν στο -5. Δεν ήταν καν ανταγωνιστικό. Μαθαίνεις όμως από αυτά τα πράγματα, θεωρώ ότι εκείνο το παιχνίδι μάς έκανε καλό. Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς ήταν εξαιρετικό από την άποψη της συγκέντρωσης, της δουλειάς και της προσπάθειας. Στα δύο παιχνίδια της Μαδρίτης, κυριαρχήσαμε και αξίζαμε να περάσουμε στο Final Four", δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ σε ό,τι αφορά στον τραυματισμό του Σέρχιο Γουλ το καλοκαίρι, απάντησε:

" Ο τραυματισμός του μας υποχρέωσε να αλλάξουμε εντελώς τη δουλειά που είχαμε στο μυαλό μας. Η δουλειά μας ξεκινάει πριν από την πρώτη μέρα της προπόνησης. Είναι ηγετική φιγούρα για τον σύλλογο και τους οπαδού μας. Η δουλειά που έκανε με τους φυσικοθεραπευτές και το ιατρικό επιτελείο ήταν τέλεια. Αντιλήφθηκε τα οφέλη όλου αυτού την εβδομάδα που πέρασε. Ένιωσε σαν τον παλιό του εαυτό".

Τέλος, αναφορικά με τη συμπαράσταση που είχαν όλοι στο στρατόπεδο των "μερένγκες" από τους φίλους της ομάδας, σημείωσε ότι " στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν υπέροχο αυτό που έγινε. Το λατρεύουμε αυτό, μας βοηθάει να συνεχίζουμε την προσπάθεια. Η στήριξη των οπαδών μάς δίνει έξτρα κίνητρο και δύναμη".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ