EUROLEAGUE

Λάσο σε Μπουρούση: "Γιάννη, σε σεβόμαστε και σε αγαπάμε"

ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πάμπλο Λάσο και Γιάννης Μπουρούσης συνεργάστηκαν στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 2013 έως το 2015 και απόψε οι δύο τους τα είπαν "στον αέρα" των καναλιών Novasports.

Μία, περίπου, ώρα μετά την ολοκλήρωση του τελικού , ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο μίλησε και στην κάμερα των καναλιών Novasports για την επιτυχία της ομάδας του που έριξε στο καναβάτσο την περσινή κορυφαία ομάδα της EuroLeague, την Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Μόλις ο Ισπανός τεχνικός έμαθε πως στο studio βρισκόταν ο Γιάννης Μπουρούσης, φρόντισε να του στείλει τα χαιρετίσματά του.

" Σε ευχαριστώ Γιάννη για τα συγχαρητήριά σου. Σαν παίκτη σε σεβόμαστε τόσο πολύ και σε αγαπάμε. Πολλοί μας βοήθησαν να ωριμάσουμε κι ο Γιάννης είναι ένας από αυτούς. Είμαι χαρούμενος για όσα έκανε στην καριέρα του" ήταν το σχόλιο του Λάσο, με τον πολύπειρο center να χαμογελάει και τελικά να μιλάει απευθείας μαζί του για τα συγχαρητήρια. " Σε αγαπάμε, είσαι ένας από εμάς" του επανέλαβε ο Λάσο και εκεί ολοκληρώθηκε η συνομιλία τους.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ