EUROLEAGUE

Λάσο: ''Παίζουν και άλλες ομάδες!''

Λάσο: ''Παίζουν και άλλες ομάδες!''

Ο μήνας κακών εμφανίσεων της Ρεάλ κορυφώθηκε με τις δυο σερί ήττες, στη Liga Endesa. Πάντως ο Πάμπλο Λάσο δεν δείχνει να... αγχώνεται ιδιαίτερα ενώ υπενθύμισε πως η ''Βασίλισσα'' δεν παίζει μόνη της.

Οι εμφανίσεις της Ρεάλ τον τελευταίο μήνα έχουν απογοητεύσει, με τις δυο ήττες (σ.σ. από Εστουντιάντες και Μπιλμπάο) στη Liga Endesa να κάνουν ακόμα χειρότερη την κατάσταση.

Βλέπετε, είχαν προηγηθεί οι ήττες από την Αναντολού Εφές και την Ούνικς Καζάν στον Α' όμιλο της Euroleague που προκάλεσαν τις πρώτες μουρμούρες για τις επιλογές του Πάμπλο Λάσο. Τι έχει να πει πει επ' αυτού ο Βάσκος κόουτς; ''Την περσινή σεζόν είχαμε τα περιθώρια να κάνουμε μια ήττα. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ άσχημα, αφού η ομάδα χάνει'' ανέφερε στην εκπομπή ''Showtime'', του ραδιοφωνικού σταθμού ''Copa''.

Ο Λάσο ρωτήθηκε για το αν νιώθει νευρικός, σχετικά με τη φημολογία περί αποχώρησής του. ''Είμαι νευρικός κάθε μέρα! Έχω μάθει να ζω με αυτόν τον τρόπο. Ξέρετε κάτι; Νομίζω ότι είμαστε καλά. Έχουμε δώσει 22 επίσημα παιχνίδια κι έχουμε κερδίσει τα 18 ενώ έχουμε ήδη έναν τίτλο (σ.σ. SuperCopa). Ο γιος μου μού εόπε πως η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν στην κορυφή της ACB για 70 αγώνες και ότι πλέον δεν είναι. Του είπα απλώς πως παίζουν και άλλες ομάδες!''.

Οι Ίβηρες ρώτησαν τον Πάμπλο Λάσο για την ονοματολογία των τελευταίων ημερών. ''Δεν με στεναχωρεί. Είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης και ξέρω ότι αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Δεν σκέφτομαι την εθνική ομάδα''.

Παράλληλα ο προπονητής της ''Βασίλισσας'' επιβεβαίωσε ότι ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ είναι αμφίβολος για τον αυριανό (18/12) αγώνα με την Αναντολού Εφές.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ