EUROLEAGUE

Λάσο: "Ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει την ταυτότητα του από το Λονδίνο"

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, εκθειάζοντας το ρόστερ των Πειραιωτών, τονίζοντας πως έχουν διατηρήσει την αγωνιστική τους ταυτότητα από το Λονδίνο.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, μίλησε για την πρεμιέρα της ομάδας του στην Euroleague, η οποία την Τετάρτη (12/10, 22:00) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην Ισπανία. Εκθείασε το ρόστερ των "ερυθρολεύκων", σχολιάζοντας παράλληλα πως οι Πειραιώτες έχουν διατηρήσει την αγωνιστική τους ταυτότητα από το Final Four του Λονδίνου.

Ο Πάμπλο Λάσο σχολίασε τα εξής για τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός από τον τελικό στο Λονδίνο (σ.σ. το 2013) έχει διατηρήσει την αγωνιστική του ταυτότητα. Είναι σαφές αυτό που αναζητάει, είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και γνωρίζω πως για τον νικήσουμε πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά. Αν δεν είσαι σε υψηλό επίπεδο, δεν μπορείς να τον νικήσεις.

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που έχει κρατήσει τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων ετών. Εχει τέσσερις ή πέντε ποιοτικούς παίκτες και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Σπανούλης, αλλά υπάρχουν επίσης ο Γκριν, ο Μάντζαρης, ο Λοτζέσκι και ο Χάκετ. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα ευέλικτο ρόστερ κι έχει στο δυναμικό που παίκτες, όπως ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου και ο Μιλουτίνοβ".

Για το σύστημα διεξαγωγής της Euroleague: "Μου αρέσει το νέο format. Οι φίλαθλοι έχουνε την ευκαιρία να δουν όλες τις ομάδες. Πρέπει να τερματίσεις στις οχτώ πρώτες θέσεις για να περάσεις στα πλέι οφ. Η διοργάνωση θα είναι σκληρή και απαιτητική. Πρωταρχικός στόχος είναι περάσουμε στα playoffs και μετά να τερματίσουμε σε μία από τις πρώτες θέσεις, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας που είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα - βήμα και τώρα με απασχολεί μόνο ο Ολυμπιακός".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ