EUROLEAGUE

Λάσο: "Ιστορικό επίτευγμα από την Ρεάλ Μαδρίτης"

Λάσο: "Ιστορικό επίτευγμα από την Ρεάλ Μαδρίτης"
EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο και ο Πάμπλο Λάσο σημείωσε το επίτευγμα της "Βασίλισσας". Στο "Santiago Bernabeu" και η ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης...

Η Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε ιστορία , καθώς έγινε ο πρώτος σύλλογος που ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης την ίδια σεζόν τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πάμπλο Λάσο.

"Είναι ιστορικό επίτευγμα η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου την ίδια χρονιά στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και αυτό δείχνει πόσο καλή δουλεία γίνεται στον σύλλογο. Είναι πάρα πολλοί όσοι δούλεψαν για αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσεις την ίδια χρονιά ευρωπαϊκό τίτλο και στα δύο αθλήματα", δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο μετά τ η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Τενερίφης , ενώ στη συνέχεια επιβεβαίωσε πως ο ίδιος και οι παίκτες του θα βρεθούν το βράδυ της Κυριακής (27/5) στο "Santiago Bernabeu" για την φιέστα του συλλόγου τους τονίζοντας πως "είναι φυσιολογικό να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση των δύο τίτλων. Είναι κάτι ιδιαίτερο για τον σύλλογο, αλλά η αποψινή βραδιά είναι για την ποδοσφαιρική ομάδα".

Επίσης, ο προπονητής της Ρεάλ τόνισε πως "στο ποδόσφαιρο ο τελικός του Champions League είναι ο τελευταίος αγώνας της σεζόν, αλλά στο μπάσκετ το πρόγραμμα είναι διαφορετικό. Έχουμε μπροστά μας τα playoffs της Liga Endesa και χρειάζεται να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε και που το αποδεχόμαστε".

AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ