EUROLEAGUE

Λάσο: "Η Ρεάλ είναι ομάδα που της αρέσει να τρέχει, αυτό θα κάνουμε και φέτος"

Λάσο: "Η Ρεάλ είναι ομάδα που της αρέσει να τρέχει, αυτό θα κάνουμε και φέτος"

Ο Πάμπλο Λάσο τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης και φέτος θα ποντάρει στην ταχύτητα, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Σέρχιο, ενώ επεσήμανε πως ζητούμενο της ομάδας ήταν να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών της, όπως και έκανε.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας, Πάμπλο Λάσο, τόνισε πως η Ρεάλ θα παίξει και φέτος γρήγορο μπάσκετ, τόνισε πως ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ είναι αντικατάστατος, ενώ δήλωσε πως σκοπός του ήταν να δυναμώσει την φροντ-λάιν των Μαδριλέων, κάτι που έγινε πράξη.

Για το στυλ παιχνιδιού της φετινής σεζόν: “Ιστορικά η Ρεάλ χαρακτηρίζεται ως μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει, παίζει όμορφο μπάσκετ και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες που ακολουθούν αυτό το στυλ παιχνιδιού. Εγώ είμαι πολύ τυχερός που διαθέτω τέτοιου είδους παίκτες”.

Για τη θέση του πόιντ γκαρντ: “Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ πρόσφερε τα μέγιστα και θα έχει πάντα ξεχωριστεί θέση στην καρδιά μας. Είναι αναντικατάστατος για εμάς αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον. Είναι σημαντικό πως ο Γιουλ παρέμεινε στο ρόστερ ενώ επέστρεψε ο Ντρέιπερ ο οποίος για εμένα δεν έφυγε ποτέ. Αποτελεί μέλος αυτού του συνόλου. Στη συνέχεια έχουμε τον Ντόντσιτς που πραγματοποίησε πέρυσι το ντεμπούτο του στα 16 του χρόνου και η πρόοδος του είναι εξαιρετική. Αυτοί οι τρεις παίκτες μπορούν να προσφέρουν σταθερότητα και να μας κάνουν πιο ανταγωνιστικούς”.

Για τη γραμμή των ψηλών: “Την περασμένη σεζόν το παιχνίδι μας κοντά στο καλάθι υστερούσε σε σταθερότητα και σκεφτήκαμε πως πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Οι παίκτες που έχουν έρθει συνδυάζουν διαφορετικά στοιχεία. Ο Σουάρεζ έχει μεγάλες προοπτικές και αποτελεί πρόκληση για εκείνον να καταφέρει να βρεθεί στο ρόστερ. Ο Χάντερ με τη σειρά του είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης που μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις. Για τον Ράντολφ, θυμάμαι την πρώτη φορά που τον είδαμε πριν 2-3 χρόνια και με τον Αλμπέρτο Χερέρος είπαμε: Αυτός ο παίκτης ανήκει στη Ρέαλ”.

Για τις εγκαταστάσεις του συλλόγου: “Είναι το σπίτι μας. Δεν έχω δει τέτοιες εγκαταστάσεις πουθενά αλλού στην Ευρώπη αλλά και αρκετές ομάδες στο ΝΒΑ δεν τις διαθέτουν. Νιώθουμε πιο άνετα εδώ και είμαστε ευτυχισμένοι. Αποτελεί επιπλέον κίνητρο για εμάς”.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ