EUROLEAGUE

Λάσο: "Ελέγξαμε τα συναισθήματα μας"

Λάσο: "Ελέγξαμε τα συναισθήματα μας"

Ο Πάμπλο Λάσο ξεκαθάρισε ότι ο τελικός της Κυριακής είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, ενώ εξήγησε πως αυτό που έκανε η ομάδα του ήταν να ελέγξει τα συναισθήματα της.

Μαδρίτη αποστολή: Στέφανος Τριαντάφυλλος

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως αποδείχτηκε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, γυρίσαμε τη μπάλα και ευστοχήσαμε σε πολλά ανοιχτά σουτ.

Πήραμε μια σημαντική διαφορά, η οποία ξέραμε ότι ήταν πολύ επικίνδυνη. Ξέραμε ότι η Φενέρ στο δεύτερο ημίχρονο θα κάνει κάτι για να γυρίσει το παιχνίδι. Εμείς όμως ελέγξαμε τα συναισθήματα μας και το σκορ" σχολίασε ο προπονητής της Ρεάλ.

Μετά από ερώτηση σχολίασε και την τακτική που ακολούθησε η ομάδα του η οποία δεν ήθελε να επιτρέψει ανοιχτά σουτ στη Φενέρ, για αυτό και έμεινε εκτεθειμένη στις φάσεις του Βέσελι. "Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο επιτρέψαμε αμαρκάριστα σουτ. Νομίζω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Ηταν ένας μέρος από αυτά που είχαμε συζητήσει στο game plan του αγώνα" πρόσθεσε.

Όσο για τον τελικό και τη συνάντηση με τον Ολυμπιακό; "Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, γιατί μιλάμε και για διαφορετικές ομάδες. Έχουν αλλάξει και σε ατομικό επίπεδο και σε ομαδικά. Νέοι παίκτες, νέος προπονητής".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ