EUROLEAGUE

Λάσο: "Είμαι χαρούμενος για τον Μπουρούση"

Λάσο: "Είμαι χαρούμενος για τον Μπουρούση"

Η παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν ολοκληρώθηκε όπως ίσως θα περίμενε ο Γιάννης Μπουρούσης ωστόσο ο πρώην προπονητής του στη "Βασίλισσα", Πάμπλο Λάσο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή σέντερ.

Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο στα περσινά playoffs της Liga Endesa κι εν συνεχεία έλυσε τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πριν υπογράψει στη Λαμποράλ Κούτσα και εξελιχθεί στον "νέο ήρωα της Βιτόρια" .

Το γεγονός ότι ο Καρδιτσιώτης σέντερ είχε να αγωνιστεί από τις 20 Μαΐου ήταν απόφαση του πρώην προπονητή του, Πάμπλο Λάσο. Ο Μπουρούσης δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ούτε έχει δώσει κανένα δικαίωμα στη Ρεάλ όμως έχασε τον ρόλο του στο παιχνίδι της "Βασίλισσας", σε εκείνο το τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Για την ακρίβεια, ο Μάρκους Σλότερ τον έχει αφήσει εκτός rotation ενώ ακόμα και ο Τυνήσιος Σαλάχ Μέζρι "έκλεψε" τα λεπτά συμμετοχής του στα ματς των Μαδριλένων.

Η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι ενώ ο Μπουρούσης βγάζει πλέον το... ψωμί του στη Χώρα των Βάσκων, με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα. Μάλιστα αναδείχθηκε MVP της 2ης αγωνιστικής στη Liga Endesa και την Euroleague, αποτελώντας τον ηγέτη των Βάσκων. Σήμερα (28/10), λοιπόν, ο Πάμπλο Λάσο φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στον "Μπου".

Ο Βάσκος κόουτς της τόνισε πως "οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης αναγνωρίζουν ότι ο Μπουρούσης έδωσε τα πάντα στην ομάδα. Είναι ένας τύπος που συμπεριφέρθηκε πολύ καλά όσο βρέθηκε εδώ. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε εμάς, λόγω της συμπεριφοράς του και της αφοσίωσής του στη Ρεάλ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία του".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ