EUROLEAGUE

Λάσο: "Δύσκολο να παίξει ο Γιουλ στη σειρά με τον Παναθηναϊκό"

Λάσο: "Δύσκολο να παίξει ο Γιουλ στη σειρά με τον Παναθηναϊκό"
REALMADRID.COM

Τρεις ημέρες πριν από την έναρξη των playoffs, ο Πάμπλο Λάσο διευκρίνισε πως είναι δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Σέρχιο Γιουλ στη σειρά με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για την έναρξη των playoffs της EuroLeague, η κουβέντα περί της επιστροφής του Σέρχιο Γιουλ έχει "φουντώσει". Μπορεί ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι στα "πιτς" τους τελευταίους οκτώ μήνες, εσχάτως όμως αυξάνονται οι θεωρίες περί επανεμφάνισής του στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Τρεις ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών στο ΟΑΚΑ πάντως, ο Πάμπλο Λάσο έσπευσε να κατεβάσει τους τόνους. Αισθητά. Ο προπονητής της "Βασίλισσας" ρωτήθηκε για την κατάσταση του Σέρχιο Γιουλ και την πιθανότητα να τον δούμε στις αναμετρήσεις με το "τριφύλλι", απαντώντας " δύσκολα". Κάτι που από πολύ κόσμο μεταφράστηκε ως άμεσο... κόψιμο του 30χρονου από τις συζητήσεις περί παρουσίας στο rotation της ισπανικής ομάδας.

Όχι μόνο για τα δύο παιχνίδια του ΟΑΚΑ, αλλά για το σύνολο της σειράς των playoffs.

Πέραν αυτού, ο Πάμπλο Λάσο πρόσθεσε πως " ξέρουμε ότι κάθε παράγοντας του αγώνα θα είναι σημαντικός. Προσωπικά προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αυξάνουν την πίεσή τους στο ΟΑΚΑ, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που είναι ιδιαίτερη".

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους παίκτες που είναι "λαβωμένοι", άπαντες αναμένεται να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Τρίτης (17/4, 21:15) με το "τριφύλλι". Ο Φακούντο Καμπάσο έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Ρούντι Φερνάντεθ προφυλάχθηκε απέναντι στη Φουενλαπράδα, ενώ κι ο Φελίπε Ρέγιες θα έχει αφήσει πίσω την ίωση που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διήμερο.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ