EUROLEAGUE

Λάσο: "Δεν θα ήθελα στην ομάδα μου τον Σέρχιο Ράμος γιατί..."

Λάσο: "Δεν θα ήθελα στην ομάδα μου τον Σέρχιο Ράμος γιατί..."

Ο Πάμπλο Λάσο έδωσε μια τρομερή ατάκα κατά την επίσκεψη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης στην προπόνηση των "μερένγκες" εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Εξήγησε γιατί δεν θα ήθελε να έχει υπό τις οδηγίες του τον Σέρχιο Ράμος.

Η επίσκεψη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης στην προπόνηση της μπασκετικής ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γίνει συνάντηση... γιγάντων . Ο Σέρχιο Γιουλ και ο Σέρχιο Ράμος είναι άλλωστε τα πρόσωπα της εβδομάδας στην Ισπανία χάρη στα πρόσφατα κατορθώματά τους απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μπέτις, αντίστοιχα. Γι αυτό κι η φωτογραφία που έβγαλαν κατά το συναπάντημά τους έγινε αμέσως viral.

Ο Πάμπλο Λάσο πάντως δεν θα ήθελε τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας στη δική του. Κι υπάρχει μια πολύ καλή εξήγηση γι αυτό, όπως φρόντισε να διευκρινίσει. " Δεν θα τον υπέγραφα στην ομάδα μου γιατί στο μπάσκετ δεν υπάρχουν κόρνερ", είπε αστειευόμενος την ώρα της επίσκεψης των παικτών του Ζινεντίν Ζιντάν στην προπόνηση, κάνοντας σαφή αναφορά στην ικανότητα του Σέρχιο Ράμος να σκοράρει με κεφαλιές. Από την άλλη βέβαια, ο Φελίπε Ρέγες παραδέχθηκε πως " κάποιοι έδειξαν ότι έχουν πολύ καλό... χέρι, ήταν εύστοχοι".

Λάσο: "Δεν θα ήθελα στην ομάδα μου τον Σέρχιο Ράμος γιατί..."

Όταν, τώρα, ο λόγος δόθηκε στους δύο ηγέτες, η ερώτηση που τους έγινε ήταν ξεκάθαρη κι αφορούσε στον τρόπο που έχουν να βάζουν την "υπογραφή" τους στις νίκες της ομάδας τους.

Ο Σέρχιο Ράμος εξήγησε πως " αν έχετε έναν Σέρχιο στη ζωή σας, όλα θα είναι πιο εύκολα και θα "τρέξουν" πολύ πιο άνετα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται, κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις κεφαλιές που βάζω. Έχουμε καλούς εκτελεστές και γι αυτό η δουλειά μου γίνεται πιο εύκολη. Είναι κομμάτι του DNA του συλλόγου το να μην τα παρατάμε ποτέ και να παλεύουμε μέχρι τέλους, είναι μέρος της ιστορίας της Ρεάλ Μαδρίτης όλο αυτό".

Από μέρους του, ο Σέρχιο Γιουλ αναφέρθηκε στο γεγονός πως " στα τελευταία λεπτά των αγώνων, πάντα προσπαθώ να πάρω τη σωστή απόφαση, αυτή που είναι καλύτερη για την ομάδα. Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχεις την εμπιστοσύνη του προπονητή και των συμπαικτών σου. Είναι πολύ μεγάλη χαρά να πετυχαίνεις ένα καλάθι σαν κι αυτό (σ.σ.: απέναντι στην Μπαρτσελόνα), γιατί χάρισε μια πολύ μεγάλη νίκη στην ομάδα μου".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ