EUROLEAGUE

Λάσο: "Δεν έχει σημασία αν τερματίσεις πρώτος ή δεύτερος"

Λάσο: "Δεν έχει σημασία αν τερματίσεις πρώτος ή δεύτερος"

Ο Πάμπλο Λάσο τόνισε πως δεν έχει σημασία αν η Ρεάλ τερματίσει πρώτη ή δεύτερη στην κατάταξη και δήλωσε πως το πλεονέκτημα έδρας δεν εγγυάται τίποτα στα playoffs.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε το βράδυ (22:00) της Παρασκευής (31/3) και ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Πάμπλο Λάσο, μίλησε τόσο ενόψει της αναμέτρησης, όσο και για τα playoffs που έρχονται.

Για το αν τον ενδιαφέρει η πρωτιά στον όμιλο: "Δεν με νοιάζει να τερματίσω πρώτος ή δεύτερος, αφού δεν ξέρουμε ποιος θα τερματίσει έβδομος ή όγδοος. Στην φετινή Ευρωλίγκα τα πάντα είναι ρευστά και όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγο πριν το τέλος".

Για το παιχνίδι κόντρα στην Εφές: "Ήταν μια αρκετά παραγωγική εβδομάδα γιατί δεν είχαμε απουσίες μετά από καιρό. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για χάρη των οπαδών μας. Όταν μιλάς για τη Φενέρ είναι δύσκολο να μιλήσεις για έναν παίκτη. Έχουν αρκετή ποιότητα παρά τους τραυματισμούς".

Για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague: "Το να αγωνίζεσαι στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας είναι μεγάλο αβαντάζ, αλλά δεν αυτό δεν εγγυάται τίποτα".

Για τον προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Ο Ζέλικο είναι ένας μεγάλος προπονητής, ωστόσο αυτοί που κάνουν την διαφορά είναι οι παίκτες. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, ο σεβασμός που έχω για αυτόν δεν πρόκειται να αλλάξει".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ