EUROLEAGUE

Λάσο: "Δεν αλλάζουν κάτι τέσσερις ημέρες"

Λάσο: "Δεν αλλάζουν κάτι τέσσερις ημέρες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάμπλο Λάσο παραδέχτηκε τη δυσκολία του μικρού τελικού, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του πρέπει να σηκωθεί και να προχωρήσει ενόψει ισπανικών πλέι-οφ και κατέληξε ότι είναι περήφανος για την φετινή πορεία της ομάδας του, χωρίς να αλλάζει την άποψη του λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων στην Κωνσταντινούπολη.

Παρά τις δύο ήττες (από Φενέρ και ΤΣΣΚΑ) ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε περήφανος για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της Ρεάλ και το εξήγησε με απλό τρόπο: "μπορεί τώρα να είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά σε 10 μήνες από τώρα σίγουρα θα λέμε ότι ήταν καλύτερα που βρεθήκαμε εδώ, παρά να μην είχαμε έρθει καθόλου".

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Στέφανος Τριαντάφυλλος

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι: "Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις μες στη σεζόν. Η ομάδα που το θέλει περισσότερο κερδίζει. Αυτό έγινε σήμερα. Χάσαμε την επαφή με το σκορ από την αρχή, παλέψαμε, αλλά δεν καταφέραμε να ισορροπήσουμε το ματς".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα είπε στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα: "Τους είπα: ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά πριν. Σήμερα είμαστε απογοητευμένοι και λυπημένοι, αλλά σε 10 μήνες θα λέμε στους εαυτούς μας ότι θα ήταν χειρότερα να μην ήμασταν εδώ. Είμαι περήφανος για τη χρονιά που είχαμε. Τέλειωσε τώρα. Όχι με τον τρόπο που θέλαμε, αλλά τέλειωσε. Έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη στόχο και θα πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας μπάσκετ για να τον πετύχουμε".

Αναφερόμενος στη συνέχεια συμπλήρωσε: Το σημερινό παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο συναισθηματικά και ψυχολογικά. Ξεκινά μια νέα πρόκληση την Τετάρτη για τα ισπανικά πλέι-οφς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε. Πρέπει να σηκωθούμε και να προχωρήσουμε. Μπορούμε να το κάνουμε. Το ξέρουν όλοι αυτοί. Θα έχουμε και τη βοήθεια των οπαδών μας. Την Τετάρτη θα είμαστε έτοιμοι για το ματς".

Όσο για την τελευταία ερώτηση; Ο Ισπανός δημοσιογράφος αναρωτήθηκε αν βγάζει κάποια συμπεράσματα ή αλλάζει την άποψη του για την ομάδα μετά το Final-Four και ο Πάμπλο Λάσο απάντησε ότι: "Δεν μπορώ να αλλάξω την άποψη που έχω μετά από μια κακή βδομάδα. Αν αλλάξω την άποψη μου μέσα σε τέσσερις ημέρες, δεν αξίζω να βρίσκομαι εδώ".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ