EUROLEAGUE

Λάσο: "Δείξαμε καρδιά..."

Λάσο: "Δείξαμε καρδιά..."
FACEBOOK/REAL MADRID BASKET

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τον Παναθηναϊκό Superfoods και ο Πάμπλο Λάσο ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στην 25η "στροφή" της EuroLeague.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκε αφιλόξενη για τον Παναθηναϊκό Superfoods , έκανε ένα σημαντικό βήμα για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs και ο Πάμπλο Λάσο δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του.

"Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Είμαι χαρούμενος και για την καρδιά που είχαμε στο παιχνίδι. Αρχίσαμε πολύ καλά και μείναμε συγκεντρωμένοι. Είχαμε κάποια προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο με τα αμυντικά ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε καλύτερα τα ριμπάουντ. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ξέραμε πότε έπρεπε να τρέξουμε, πότε να ψάξουμε για τους σουτέρ μας και πότε να πάμε την μπάλα κοντά στο καλάθι. Πιστεύω πως κάναμε πολύ καλή δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, αλλά γνωρίζουμε πως έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας", είπε ο Βάσκος κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ