EUROLEAGUE

Λάσο: "Αυτό που με ανησυχεί είναι ο Σπανούλης"

Λάσο:  "Αυτό που με ανησυχεί είναι ο Σπανούλης"

Ο Πάμπλο Λάσο τόνισε πως αυτό που τον ανησυχεί ενόψει της μάχης στο ΣΕΦ είναι η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη, καθώς είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει την εξέλιξη ενός αγώνα.

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (24/3) το βράδυ (21:00) θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, για την 28η αγωνιστική της EuroLeague. Ο προπονητής της "Βασίλισσας", Πάμπλο Λάσο, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης, τονίζοντας πως αυτό που τον απασχολεί είναι η η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη, όντας ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει την εξέλιξη ενός αγώνα.

Ο Πάμπλο Λάσο σχολίασε τα εξής: "Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ο Σπανούλης. Αυτός μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει, αυτός μπορεί να αλλάξει την εξέλιξη ενός αγώνα. Ο Πρίντεζης μπορεί επίσης να παίξει από το low post και να σουτάρει και τρίποντα. Οι ψηλοί τους είναι σκληροί και γενικά έχουν δημιουργήσει μία ομάδα που δουλεύει εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια.

Αυτό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι Ευρωλίγκας. Καταφέραμε τους δύο πρώτους μας κύριους στόχους και ο τρίτος μας στόχος είναι να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας με όσες περισσότερες νίκες γίνεται. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε μέρα”.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ