EUROLEAGUE

Κοζέρ: "Ο Τιλί μου είπε ότι o Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη με τη Ζάλγκιρις"

Κοζέρ: "Ο Τιλί μου είπε ότι o Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη με τη Ζάλγκιρις"

Ο Φαμπιάν Κοζέρ εναποθέτει τις ελπίδες του για... αποφυγή του "biscotto" στον Κιμ Τιλί, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός δεν θα εμπλακεί σε περίεργα σενάρια.

Τα σενάρια συνωμοσίας έχουν την τιμητική τους στην Ισπανία τις τελευταίες ημέρες, με τη "Marca" να επαναφέρει στο προσκήνιο το "biscotto" . Δηλαδή μια... συμμαχία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό Superfoods προκειμένου να χάσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Εν μέσω της συγκεκριμένης παραφιλολογίας, ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στο fair play των δύο ελληνικών ομάδων, με τον Φαμπιάν Κοζέρ να χρησιμοποιεί τα μεγάλα μέσα για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Ποια είναι αυτά; Ο Κιμ Τιλί, που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε πως " μίλησα με τον Κιμ Τιλί, είναι ένας καλός φίλος, μου είπε ότι θα πάνε να κερδίσουν (τη Ζάλγκιρις)", για να προσθέσει πως " κάναμε κάποια λάθη φέτος, τα οποία η EuroLeague δεν σου επιτρέπει να διορθώσεις εύκολα. Ελπίζουμε όμως ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει εντός έδρας, που είναι το φυσιολογικό, για να πάμε εμείς να παίξουμε για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs".

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έχει το πλεονέκτημα ότι παίζει τελευταία χρονικά, πλην όμως ο φόβος για ενδεχόμενο... σκριν του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό Superfoods είναι μεγάλη. Έστω κι αν αυτό το σενάριο ευδοκιμεί μόνο επί ισπανικού εδάφους, δίχως να έχει μπει κάποιος από τα μέρη μας σε τέτοιου είδους σπέκουλα.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ