EUROLEAGUE

Κοντά στην επιστροφή ο Αγιόν

Κοντά στην επιστροφή ο Αγιόν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα τελευταία μέτρα της διαδρομής για την επιστροφή του στην δράση διανύει ο Γκουστάβο Αγιόν, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για το Copa del Rey. Εντός των επόμενων ημερών θα είναι έτοιμος.

Ένα πρόβλημα λιγότερο αναμένεται να έχει σε μερικές ημέρες ο Πάμπλο Λάσο, αφού ο Γκουστάβο Αγιόν διανύει τα τελευταία μέτρα της διαδρομής για την επιστροφή του στην δράση. Ο έμπειρος ψηλός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αναρρώσει από το χειρουργείο που έκανε στον ώμο πριν από τρεις μήνες , με αποτέλεσμα να προπονείται σταδιακά με την υπόλοιπη ομάδα.

Δείγμα του ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην επάνοδο αποτελεί το γεγονός πως ο Πάμπλο Λάσο τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Copa del Dey. Όπως εξήγησε ο προπονητής της "Βασίλισσας", δεν πρόκειται να αγωνιστεί, αλλά ήθελε να τον έχει μαζί με την ομάδα προκειμένου να μπαίνει σιγά σιγά σε κλίμα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει κάποια (λίγα) λεπτά συμμετοχής στο Copa, σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης πάει μακριά.

" Θα είναι μαζί μας ο Γκουστάβο (Αγιόν) για το Κύπελλο", εξήγησε χαρακτηριστικά ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος όμως άφησε εκτός τους Σέρχιο Γιουλ και Όγκνιεν Κούζμιτς.

Ο πρώτος θα κάνει υπομονή περίπου ένα ακόμη μήνα για να αγωνιστεί, ενώ ο δεύτερος δεν προβλέπεται να επιστρέφει φέτος στις υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ