EUROLEAGUE

Κάρολ: "Φανταστική ευκαιρία για πρόκριση στην έδρα μας"

Κάρολ: "Φανταστική ευκαιρία για πρόκριση στην έδρα μας"
EUROKINISSI

Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζέισι Κάρολ μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στη Μαδρίτη, Μιχάλη Στεφάνου.

Ο Τζέισι Κάρολ μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Μιχάλη Στεφάνου για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί του Παναθηναϊκού Superfoods στο τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς της EuroLeague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: "Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, στο οποίο εμείς προηγούμασταν και ο Παναθηναϊκός πάντα έβρισκε τον τρόπο να επιστρέψει. Στο τέλος κάποιες στιγμές, κάποιες λεπτομέρειες, η άμυνα και τα σουτ μάς έδωσαν τη νίκη".

Για το κρίσιμο τρίποντο που πέτυχε: "Το συναίσθημα είναι υπέροχο όταν η μπάλα καταλήγει στο καλάθι. Πάντα είναι πάντα όμορφο να μπαίνουν τέτοια σουτ".

Για την επιστροφή στη δράση του Σέρχιο Γιουλ: "Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε κοντά μας. Έφερε ένταση στο παρκέ, έκανε σπουδαία δουλειά και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι".

Για το επόμενο παιχνίδι, την Παρασκευή (27/4): "Έχουμε μία φανταστική ευκαιρία να παίξουμε το παιχνίδι στην έδρα μας και να πάμε στο Final Four. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και σε αυτό. Να κρατήσουμε τα θετικά και να δούμε τα αρνητικά, ούτως ώστε να πάρουμε την πρόκριση".

Ακούστε τη συνέντευξή του…

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ