EUROLEAGUE

Η σούπερ εμφάνιση του Κοζέρ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η σούπερ εμφάνιση του Κοζέρ κόντρα στον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

Ο Φαμπιάν Κοζέρ "εκτέλεσε" τον Παναθηναϊκό με 26 πόντους, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 25ης αγωνιστικής και η EuroLeague παρουσιάζει σε video όσα έκανε κόντρα στους "πράσινους".

Με τον Λούκα Ντόντσιτς ανήμπορο να βοηθήσει και τον Σέρχιο Γιουλ εδώ και μήνες στα πιτς, ο Φαμπιάν Κοζέρ έβαλε το κοστούμι του ηγέτη και οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 92-75 επί του Παναθηναϊκού . Ο Γάλλος γκαρντ έμεινε στο παρκέ για 26:06, μέτρησε 26 πόντους με 2/4 τρίποντα, είχε 4 ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ και μόλις 1 λάθος, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 29 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης και να πάρει το βραβείο του MVP της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι διοργανωτές παρουσιάζουν στο ακόλουθο video την τρομερή εμφάνιση του Κοζέρ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος γκαρντ ήταν καλύτερος από ποτέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στη EuroLeague, ενώ λίγο έλειψε να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ, που είναι οι 28 πόντοι που σημείωσε ως παίκτης της Μπάμπεργκ στις 15 Δεκεμβρίου του 2016 στο 91-83 επί της Εφές.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ