EUROLEAGUE

Η ρήτρα του Γιουλ

Η ρήτρα του Γιουλ

Οι Rockets θέλουν εδώ και χρόνια τον Σέρχιο Γιουλ. Αν όμως τα προηγούμενα χρόνια το να τον αποκτήσουν ήταν δύσκολο, τώρα μοιάζει σχεδόν αδύνατο. Ο λόγος; Η απίστευτη ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Ο Σέρχιο Γιουλ θύμισε ξανά στον κόσμο πόσο σπουδαίος παίκτης είναι πριν δύο ημέρε όταν εκτέλεσε τους Oklahoma City Thunder. Απολύτως λογικά λοιπόν, ξεκίνησαν πάλι οι φήμες περί ταξιδιού του στο ΝΒΑ . Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι τόσο απλά.

Όπως αποκάλυψε σήμερα (5/10) η Ισπανική Marca με δημοσίευμά της, υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια στην προσπάθεια των Rockets να αποκτήσουν τον Ισπανό γκαρντ: Θα πρέπει να καλύψουν την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, η οποία τελικά δεν είναι 5 εκατ. δολάρια όπως είχε διαρρεύσει αλλά 12 εκατ. δολάρια! Δεδομένου μάλιστα ότι οι ομάδες του ΝΒΑ δε μπορούν να δώσουν περισσότερα από 500.000 δολάρια για να "σπάσουν" το συμβόλαιο ενός παίκτη - κάτι που καλύπτουν συνήθως με το να δώσουν ένα μεγάλο μπόνους συμβολαίου στον εκάστοτε παίκτη για να τακτοποιήσει ο ίδιος το θέμα - καταλαβαίνει κανείς ότι τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Ο Γιουλ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την Ρεάλ, είναι βέβαια ευτυχισμένος στη Μαδρίτη και δεν φέρεται διατεθειμένος να κάνει το άλμα για το κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου. Προφανώς εξάλλου για αυτό δέχθηκε να μπει και τόσο ψηλή ρήτρα στο συμβόλαιό του, με τον τζένεραλ μάνατζερ της Ρεάλ, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, να ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του ότι " ο Γιουλ θα αποσυρθεί σε εμάς".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ