EUROLEAGUE

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Διηπειρωτικό

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Διηπειρωτικό

Το Διηπειρωτικό Κύπελλο προστέθηκε στη συλλογή της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία -στη Βραζιλία- έφτασε τους πέντε τίτλους μέσα σε ένα ακαδημαϊκό έτος.

Η ήττα στον πρώτο αγώνα του Διηπειρωτικού από την Μπαουρού (91-90) κατέστησε σαφές πως τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο δεύτερο παιχνίδι που διεξήχθη όμως στο Σάο Πάολο, η "Βασίλισσα" πήρε τη νίκη με +12 (91-79) και μαζί την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο κάλυψε -και με το παραπάνω- το -1 του πρώτου αγώνα, κυρίως χάρη στη δράση των περιφερειακών παικτών της. Μαζί περιόρισε τη δράση του Ράφα Χετσχάιμερ, ο οποίος στον πρώτο αγώνα πέτυχε 27 πόντους, για να φτάσει στη νίκη που της έδωσε ένα ακόμη τίτλο. Για την ακρίβεια, τον πέμπτο μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος για τους περισσότερους παίκτες της. Γιατί υπάρχουν κι αυτοί που έχουν έξι (!) στη συλλογή τους, μετά την κατάκτηση του Eurobasket πριν μία εβδομάδα στο "Πιέρ Μορουά".

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 49-40, 66-57, 91-79.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κάρολ 22, Γιουλ 21, Τόμπκινς 17, Νοτσιόνι 9, Ρέγες 4, Αγιόν 5 (15 ριμπ.), Ντόντσιτς 4, Ροντρίγκεθ 5, Ερνανγκόμεθ 4, Ματσιούλις.

ΜΠΑΟΥΡΟΥ: Φίσερ 26, Γκαρσία 14, Χετσχάιμερ 17, Μέιντλ 9, Μινέιρο 8, Ντέι 3, Μπορασίνι 2, Τζέφερσον, Γκουί.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ